Rreth biskotave

Çfarë janë cookies?

Cookies janë fajle  të vegjël teksti që përmbajnë informacione nga vizita juaj në faqen e internetit.

Cookies shërbejnë për të lehtësuar ndërveprimin midis përdoruesit dhe ueb faqes. Ato lejojnë që ueb faqet  të kujtojnë preferencat dhe aktivitetet e shfrytëzuesit, në këtë mënyre kursen kohe dhe kontribuon në shfletimin efikas të internetit.

Njëra prej shumë arsyeve për të përdorur cookies është aftësia e tyre për të ruajtur informacione në faqen e internetit, për preferenca të përdoruesit (p.sh. përzgjedhja e gjuhës,numri i klikimeve, madhësia e shkronjave, lloji i fontit, etj) . Përveç kësaj ata gjithashtu lehtësojnë implementimin e shërbimeve të internetit (regjistrimi në ueb faqe, shporta e blerjes online, abonimet, shikimi i videove etj) gjithashtu edhe mbledhjen e informatave mbi zakonet e përdoruesve të internetit, (numri i vizitave, përmbajtjet interesante per përdoruesit etj.) Të gjitha këto opsione ndihmojnë për të përmirësuan përvojën e përdoruesit dhe vlerësojnë efikasitetin e ueb faqes.

Asnjë nga cookie-t të përdorura në faqet tona nuk mbledhin informacione që kanë për qellim të zbulojë identitetin tuaj personal.

Për hir të transparencës, ne kemi bërë një listë të të gjitha cookies që ne përdorim dhe qëllimet e tyre. Ju lutemi të mbani në mend se me anë të përdorimit të mëtejshëm të kësaj faqe ju jeni duke rënë dakord me përdorimin e cookie-t të listuara.

Çfarë cookies janë përdorur në këtë faqe interneti?

Cookies veçanërisht të nevojshëm

Cookies  na ndihmojë të shfaqim përmbajtjen, format e kontaktit, karrocat e pazarit dhe elemente të tjera thelbësore të internetit.
Këto cookies janë të vlefshme vetëm gjatë seancës së përdorimit.
Një shembull i cookies: ASP.NET_SessionId

Google

Google përdorë  cookie-t, për shembull, për të kujtuar preferencat tuaja të kërkimit, për të bërë reklama të cilat janë  më të rëndësishme, për të numëruar sa vizitorë vizitojnë një faqe, për të ndihmuar të regjistroheni për shërbimet tona dhe për të mbrojtur të dhënat tuaja.

Googel Analytics

Google Analytics është një shërbim i ofruar nga Google që gjeneron statistika të detajuara rreth trafikut dhe të trafikut të burimeve të një faqe interneti dhe masat dhe konvertimet e shitjes. Informacioni i mbledhur nuk është personalisht e identifikueshme.
Këto cookies kanë një vlefshmëri prej 2 vjet.
Një shembull i cookies: _ga, __utma, __utmb,__utmc, __utmz in __utmv.

YouTube

Ne përfshijmë  video nga YouTube të kanalit tonë zyrtar duke përdorur mënyrën e privatësisë-të zgjeruar nga YouTube.
Kjo mënyrë mund të vendos cookies në kompjuterin tuaj sapo ju klikoni në  YouTube video, por YouTube nuk do të ruaj informacione personale të identifikueshme.
Këto cookies kanë një vlefshmëri prej 10 vjetësh.

Një shembull i cookies: Visitor_info1_Live, Use_Hitbox, Sid, LOGIN_INFO, përdorni hotbox, pref, SSID, HSID, watched_video_id_list, __utma, __utmz, demografike, VISITOR_INFO1_LIVE

Harta të Google

Cookies nga Google  janë përdorur për të shfaqur një hartë të kjartë dhe emërtime të sakta të  vendeve.
Këto cookies janë të vlefshme për 10 Vjet.
Një shembull i cookies: HSID, SSID, APISID, SSID, HSID, nid, pref

AddThis

Cookies personalizojnë përvojën dhe ndërveprimin me rrjetet sociale dhe regjistrojnë numrin e aksioneve,pëlqimeve dhe komenteve.
Këto cookies janë të vlefshme për 10 Vjet.

Facebook

Ne përdorim cookies për të personalizuar ndërveprimin tuaj me rrjetin social Facebook.
Këto cookies janë të vlefshme për 5 Vjet.
Një shembull i cookies: akti, locale, lu, dat, CSM

Twitter

Ne përdorim cookies për të personalizuar ndërveprimin tuaj me rrjetin social Twitter.
Këto cookies janë të vlefshme për 5 Vjet.
Një shembull i cookies: k, guest_id, _session auth_token, _session të sigurt, të them, twitter_sess

Pinterest

Ne përdorim cookies për të personalizuar ndërveprimin tuaj me rrjetin social Pinterest.
Këto cookies janë të vlefshme për 45 Vjet.
Një shembull i cookies: komponent, sess_ Pinterest, pamje Parametri, element, csrf token, viewType

Gemius

Zbatimi i matjes teknike MOSS dhe statistikave të avancuara te ueb faqes.
Cookies me kohë të pacaktuar
Një shembull i cookies: Gdyn

Klikim I dyfishtë

DoubleClick përdor cookies për të përmirësuar reklamat. Disa aplikacione të zakonshme janë për të synuar reklamat bazuar në atë që është e rëndësishme për njëpërdorues, për të përmirësuar raportimin mbi performancën e fushatës, dhe për të shmangur duke treguar reklama te shikuara.
Këto cookies janë të vlefshme për 10 Vjet.
Një shembull i cookies: _dot_, id,

Si për të mundësuar ose çaktivizoni cookies?

Shumica e browsereve modern ju lejojnë të dërgoni ose pranoni cookie-t, ose të merrni një paralajmërim kur një webfaqe dëshiron të ruaj cookie-t të pajisjes suaj. Përveç kësaj ju mund të fshini cookie-t që shfletuesi i mëparshëm i ka ruajtur në pajisjen tuaj .

Mbani në mend se në qoftë se ju çaktivizoni cookies, funksionalitete e internetit mund të jenë zhvlerësuar, dhe mesazhi për përdorimin e cookie-t do të shfaqet çdo herë që ju vizitoni faqe, e cila në afat të gjatë do të ndikojë në përvojën tuaj të përdoruesit.

Ndryshimin e parametrave  të cookie-t është e ndryshme në çdo browser. Ju mund të gjeni informacione të detajuara duke klikuar "Help", duke vizituar www.aboutcookies.org, e cila jep detaje mbi ndryshimin e cookie në të gjithë shfletuesit modern, ose të na kontaktoni me email.

Processing of personal data that you enter in the forms on the website and e-news subscription

Të dhënat që ju shkruani në formularët e internetit përdoren ekskluzivisht për të dhënë mesazhin (hetim, prenotim, blerje, etj) apo shërbimin e kërkuar. Të dhënat e juaja janë mbrojtur dhe nuk shpalosen tek palët e treta, as nuk përdoren për ndonjë qëllim tjetër përveç atyre të përshkruara më sipër.

Nga abonimi në e-lajme, ju pranoni që adresa juaj e-mailt mund të përdoret për të ju informuar rreth shërbimeve dhe produkteve të reja. Ju mund të ç’abonoheni në çdo kohë duke klikuar në linkun unsubscribe në email.

Google Analytics, DoubleClick dhe AddThis cookies mund të çaktivizohet duke ndjekur udhëzimet më poshtë:

Për më shumë informacion mbi cookie-t, kontrolloni Udhëzimet e Komisionerit për Informim