Gorenje Retro Collection

Klasic bashkëkohor: Chic

Nga thjeshtë elegant në just cool

Jeta ime është një kohë me vizion. Unë di se pas kujt rend dhe di se ç'farë nuk dua. Unë pres shumë nga vetja; prandaj, kërkoj standarde jetese të larta. Më pëlqen përsosmëria, më pëlqen dominuesja. Linjat e thjeshta elegante ku asgjë nuk është e tepërt.

E dashuroj minimalisimin. Për mua, detaji është çelësi i kulmit të bukurisë. Ku çdo gjë është në vendin e saj të duhur. Ku vëmendja për shijen time është qendra e botës.

Sharmi i nostalgjisë: Më i miri

Nga thjeshtë romantik në just cool

Po mbledh copa të së kaluarës. Secila ka historinë e saja, dhe të gjitha marrin frymë me mua. Unë kurrë nuk ndjehen i vetmuar. Më pëlqejnë imazhet e reja me një karakter të qëndrueshëm. Thjeshtë romantik. Zgjidhni produkte për dëshirat delikate. Vetëm më të mirët do të bëjnë për mua.

Unë e dua rehatinë. Unë e mbaj veten me kënaqësi e me krenari. Unë e di se si të josh vetveten. Unë e jetoj jetën time si zonjë. Si zotëri.

Optimizmi i jetës: I lëshuar

Nga thjeshtë e guximshme në just cool

Unë besoj se tavan nuk është pengesë kur unë dëshiroj të shoh lart në qiell. Imagjinata ka fuqi të pamasë. Me pak ngacmim, shtëpia ime të bëhet një vend ideal. Në këtë mënyrë, unë në të vërtetë mund të gëzojnë pavarësinë time. Gjithkund më pëlqen pafundësia. Ku në çdo gjë, kam pjesën time.

Unë e dua lirinë. Adrenalina e së resë dhe përvoja. Kërkesa për të mësuar dhe njohur është e makina e cila më çon rreth gjithë rreth botës. Jeta ime është një udhëtim. Ëndrrat e mia janë plot jetë.

Karakteristika

Display panel kontrolli LED

Kontroll elektronik nëpërmjet një display LED në disa modele siguron një nivel të lartë të saktësisë kur është fjala për kontrollin e temperaturës. Modelet më shumë të avancuara kanë dy display për një kontroll të veçantë të temperaturës për të dy seksionet në frigorifer dhe ngrirës. Përveç funksionalitetit bazë, këto modele kanë edhe opsionin FastFreeze për ngrirje të shpejtë dhe opsionin SuperCool për ngrirje të thellë, i cili ul shumë shpejt temperaturën kur ngrirësi mbushet pas blerejeve të shumë ushqimeve. Një dritë dhe tingull alarmi do të lajmërojnë për një rritje të temperaturës në pajisje.

A++ efikasiteti i energjisë

Një vëllim më i madh nuk do të thotë një faturë e kripur e energjisë elektrike. Përveç izolimit të shkëlqyer, frigoriferët dhe ngrirësit Gorenje gjithashtu kanë gomina në dyer me veçori të përmirësuara, si dhe komponent elektronik në sistemin e ftohjes së frigoriferit, të cilat së bashku janë projektuar për të minimizuar konsumin e energjisë. Zgjedhja e një prej pajisjeve ftohëse Gorenje me performancës të energjisë A ++, A + ose A mund t'ju sjellë kursimin e energjisë deri në 25%. Pajisjet të cilat janë 15 vjet ose më shumë të vjetra, konsumojnë deri në tre herë më shumë energji se sa ato të reja.

Shumë më tepër vend për perime

Frigoriferë Gorenje të sigurojë kushte optimale ftohje për ruajtjen e frutave dhe perimeve. Përveç mbajtjes në një nivel të temperaturës dhe lagështisë, modele të caktuara ofrojnë edhe hapësirë të madhe për frutat dhe perimet, të projektuar për të ruajtur vlerat ushqyese dhe zgjatur freskinë e ushqimit tuaj: një zgjidhje e madhe për shopping e fundjavës tuaj. Në frigoriferët ngrirës me pjesën ngrirëse lart, ky sirtar perimesh ka udhëzues shina teleskopike.

Rafte të thellë në derën frigoriferit

Raftet e reja në derën e frigoriferit bëjnë më të lehtë lënien e marrjen e ushqimeve me masë të vogël që duhen ngrirë, të cilat nxirren jashtë më shpesh. Ideal për paketat e hapura të perimeve të ngrira të tilla si bizele dhe fasule jeshile, shtresë pizza, akullore, pops dhe kone ... ju e dini ç'farë!

DoubleSpace

Dera e thellë me raft për shishet
Ky raft shumë praktik mundëson një ruajtje sistematike të ushqimeve që janë marrë nga frigoriferi shumë më shpesh: kartona pijesh dhe shishe 2 litroshe mund të ruhen në mbajtësen e thellë në pjesën e pasme ndërsa sendet më të vogla dhe kavanoza mund të vendosen në mbajtës të cekët në pjesën e përparme. Rafti është pozicionuar që të arrihet e shikohet lehtë, i cili gjithashtu është i lehtë për tu përdorur brenda mundësive të fëmijëve.

Mbajtëse shishesh

Në frigoriferët Gorenje, shishet nuk do të marrin shumë hapësirë ​​që mund të bëjnë të pa përshtatshme ruajtjen e ushqimeve e sendeve të tjera në derën e frigoriferit apo në raftet e xhami; mbajtësi i caktuar i shisheve siguron shfrytëzimin optimal të hapësirës në të. Përveç kësaj, për shkak të pjerrësisë së faqes së brendëshme, ajo do sigurojë në derë stabilitet në qëndrim të shisheve që tashmë janë hapur.

Sistem ventilimi

Një ventilator ajri bën të sigururt që temperatura të jetë e shpërndarë në të gjithë frigoriferin në mënyrë të barabartë. Kjo përmirëson ftohjen dhe parandalon akumulimin e vesës ose kondensën, duke ruajtur mjedisin optimal për freskinë e qëndrueshme e të gjitha llojeve të ushqimeve.

Avantazhet e rafteve të xhamit

Raftet qelqi janë bërë nga qelq i sigurtë. Ato janë shumë rezistente. Ato ftohen më shumë se një zgarë teli dhe janë të lehtë për të pastruar. Në rast se lëngu derdhet, ai nuk do të dalë në pjesën më poshtë. Raftet kompakte të qelqit ofrojë mbështetje të shkëlqyer edhe për ushqimet me paketimin të vogël dhe e të ngushtë. Raftet e qelqi janë të lehtë për të pastruar.

Galeria