Gorenje Ora ïto White

Koleksioni Gorenje Ora ïto: Inspiruar nga drita

Simplexity. E thjeshtë dhe komplekse. Me heqjen e panevojshme të tepricës, mbetet vetëm linjat e pastra të disign-nit.Design i thjeshtë që na rrethon sot dhe nesër. Linjat e thjeshta të pastër pasqyrojnë design për të ardhmen dhe vizioni të bëhet realitet. E bardhë. Ose si dhe vetë krijuesi i saj i referohet gjuhës së tij: Le Blanc! Ajo merr të gjithë dritën e botës. Pastërtia e saj dhe thjeshtësia zbulon çdo detaj. E lidhur me të bardhë, design arrin domethënie të veçantë. Dritë rrezaton nga bashkimi i të gjitha ngjyrave pa asnjë gabim. Pajisjet e veçanta të koleksionit Gorenje Ora ïto janë të veshur në të bardhë. Nuk ka asgjë të tepruar, çdo gjë është këtu për një qëllim, joshje dhe flirtim me dritën dhe kontaktin me të, si dhe efikasitetit të përvijuar me kujdes. Kuzhina e bardhë i ofron çdo personi zgjedhje të pafund individuale. Ai që mendon për ngjyra, do të zgjedhi sfond të bardhë. Vetëm kombinime të tilla mund të ofrojnë shumëllojshmëri të pafundme të shijeve dhe aromave, realitetit dhe imagjinatës. Në kuzhina të tilla është e mundur të ëndërrojnë për çdo ngjyrë. Me fuqinë magjike të dritës! Mendoni ngjyrat. Zgjidhni të bardhën.

Mendoni ngjyrat. Zgjidhni të bardhën!

Sot, Gorenje, një nga prodhuesit kryesorë në Europë të pajisjeve elektroshtëpiake është kombim i teknologjinë së avancuar exklusive, design-it të veçantë dhe cilësë së lartë. Me inovativen e saj, teknikisht e përsosur, elegante dhe ekologjikisht miqësore me mjedisin Gorenje synon të bëhet më inovative, krijuese, design  e orientuar për prodhimin e elektroshtëpiakeve në botë.

Për të bërë pajisjet exklusivisht me design elegant, më të afërta për një publik më të gjërë, Gorenje filloi të bashkëpunojnë me krijuesin e ri francez Ora ïto. Rezultati i këtij bashkëpunimi është koleksioni Gorenje Ora ïto. Fillimisht në të zezë, tani në ngjyrë të bardhë, me fuqi magjike të dritës.

Gorenje Ora ïto: adhurues i të bardhë

Prapa design Ora ïto është një projektues i ri francez, idetë provokuese të të cilit, me shumë meritë, e ngjitën atë në krye të botës së design-nit. Në fillim të karrierës së tij ai paraqiti projektet dhe idetë e tij për produkte virtuale, të pranuara nga markat më të njohura në faqen e tij në internet. Njerëzit filluan të porositnin produkte të cilat nuk ekzistonin. Kompanitë e mëdha si Louis Vuitton, Nike, Gucci, Swatch, Apple dhe Levi’s, mund ta kishin hedhur në gjyq ofruesin e ri por ishin aq të impresionuar nga design i tij, saqë ata menduan ti jepnin punë atij.

Galeria