Gorenje Ora ïto Black

E thjeshtë dhe komplekse

Me heqjen e panevojshme të tepricës, mbetet vetëm linjat e pastra të disign-nit.

Design i thjeshtë që na rrethon është kuzhina futuriste sot dhe nesër. Linjat e thjeshta të pastër pasqyrojnë design për të ardhmen dhe vizioni të bëhet realitet.  Ne nuk frikësohemi për të krijuar tendencat e së ardhmes. Produktet kombinojnë organiken dhe futuristen. Forma zbulon hijeshi, linja të pastra dhe thjeshtësisë. Koleksioni i trendit të ri të modës së pajisjeve elektroshtëpiake ka lindur. Ajo përfshinë furra elegante, pianura, aspiratorë, ngrirësa frigoriferë dhe panele dekorativ për mikrovalë dhe lavastovilje. E zezë dhe argjendi. Ajo nuk thotë shumë, vetëm atë që ka rëndësi. Asgjë më shumë.

Koleksioni Gorenje Ora ïto - Klasiku i ri për kuzhinën e së nesërmes

Sot, Gorenje, një nga prodhuesit kryesorë në Europë të pajisjeve elektroshtëpiake është kombim i teknologjinë së avancuar exklusive, design-it të veçantë dhe cilësë së lartë. Me inovativen e saj, teknikisht e përsosur, elegante dhe ekologjikisht miqësore me mjedisin Gorenje synon të bëhet më inovative, krijuese, design  e orientuar për prodhimin e elektroshtëpiakeve në botë.
 
Për të bërë pajisjet exklusivisht me design elegant, më të afërta për një publik më të gjërë, Gorenje filloi të bashkëpunojnë me krijuesin e ri francez Ora ïto.
 
Rezultati i këtij bashkëpunimi është koleksioni Gorenje Ora ïto - Klasiku i ri për kuzhinën e së nesërmes.

Ora ïto: Enfant Terrible - Fëmijë i padisiplinuar

Prapa Design Ora ïto është një projektues i ri francez, idetë provokuese të të cilit, me shumë meritë, e ngjitën atë në krye të botës së design-nit. Në fillim të karrierës së tij ai paraqiti projektet dhe idetë e tij për produkte virtuale, të pranuara nga markat më të njohura në faqen e tij në internet. Njerëzit filluan të porositnin produkte të cilat nuk ekzistonin. Kompanitë e mëdha si Louis Vuitton, Nike, Gucci, Swatch, Apple dhe Levi’s, mund ta kishin hedhur në gjyq ofruesin e ri por ishin aq të impresionuar nga design i tij, saqë ata menduan ti jepnin atij porosi.

Galeria