Arhiv novic

E Martë, 8. Shtator 2015, Velenje, Berlin

Manj zapletenega. Več prijetnega. Gorenje.

Manj zapletenega. Več prijetnega. Gorenje.

Gorenje na vodilnem sejmu zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov IFA v Berlinu premierno predstavlja dizajnsko kolekcijo kuhinjskih aparatov Gorenje by Starck, ki jo je oblikoval svetovno znani Philippe Starck, lifestyle linijo aparatov Infinity in ostale najnovejše gospodinjske aparate iz ponudbe. Na sejmu, ki traja od 4. do 9. septembra, predstavljamo tudi novo identiteto in podobo blagovne znamke Gorenje. Obljuba udobne kakovosti z zagotovljeno dobro uporabniško izkušnjo je glavno sporočilo prenove.

Na sejmu IFA, enem najpomembnejših tovrstnih sejmov na svetu, je lani dobrih 1500 razstavljavcev sklenilo posle v rekordni višini 4,2 milijard evrov. Izjemen miks inovativnih izdelkov, nastopajočih in zabave vsako leto privabi več ljudi, leta 2014 se je številka približala četrt milijonu obiskovalcev.

»Letos v Berlinu premierno predstavljamo veliko novosti s področja kuhalnih aparatov pod blagovnima znamkama Gorenje in Asko ter svežo elegantno dizajnsko linijo, ki je nastala v sodelovanju s Philippom Starckom. Tako utrjujemo sloves postavljavca trendov v panogi gospodinjskih aparatov, ki z oblikovalskimi in inovativnimi rešitvami uporabnikom poenostavlja vsakodnevna opravila. Gorenje je na sejmu IFA prisotno že osmo leto zapored, saj je to odlična priložnost, da se na enem mestu  srečamo z našimi poslovnimi partnerji in končnimi uporabniki naših izdelkov.« je povedal Franjo Bobinac, predsednik uprave Skupine Gorenje.