Arhiv novic

E Martë, 30. Qershor 2015, Ljubljana

Novi ledomat Gorenje, najboljša ohladitev za vroče poletne dni!

Novi ledomat Gorenje, najboljša ohladitev za vroče poletne dni!

V poletnih dneh, ko se temperature dvignejo nad trideset stopinj, vsi iščemo idealno rešitev za ohladitev in prijetno osvežitev.  V Gorenju smo v ta namen oblikovali ledomat, s katerim lahko izjemno hitro in enostavno pripravite različne velikosti ledenih kock  in  se osvežite s svojo najljubšo pijačo.

Zadrževanje v senci in osvežitev v morju je odlična rešitev za premagovanje visokih poletnih temperatur, a vsi se najraje in najbolj učinkovito ohladimo s prijetno ohlajeno pijačo, ki nam vlije novo energijo in poskrbi, da lahko nadaljujemo s poletnimi aktivnostmi. Žal pa pijača pogosto ni tako hladna, kot bi si želeli in v Gorenju smo mislili prav na to. Ledomat, ki le v  desetih minutah pripravi do 80 g ledu ali kar 12 kg v enem dnevu, je idealna rešitev za vse, ki si želijo v poletnih dneh ohladiti z osvežujočo pijačo po lastnem izboru. Za delovanje ledomata ni potreben priklop na vodo, kar predstavlja idealno rešitev za uporabo v kempih, na jadrnici, v avtodomu ali pa kar v pisarni. Z njim lahko pripravimo raznovrstne pijače in tako presenetimo in razvajamo svoje najdražje.

Lahko se prepustite kreativnosti in se preizkusite v pripravi koktajlov ali pa si po večerji privoščite prijetno ohlajen viski z ledom, morda pa si delovni dan v pisarni popestrite z ledeno kavo ali ledenim čajem, polnim svežega poletnega sadja. Zaradi izjemno enostavne uporabe je idelen tudi za razstavne prostore, kjer lahko svoje goste postrežete, kot bi bili v najboljšem lokalu ali restavraciji. Odlikuje ga zaslon na dotik, možnost priprave kock dveh velikosti, odstranljiva posoda za led in prozoren pokrov.

Ledomat IMC1200S je popolna izbira za vse, ki uživate v poletnih dneh in radi razvajajate sebe ter svoje najdražje.