Arhiv novic

E Shtunë, 21. Qershor 2014, Ljubljana

Gorenje med najbolj zaupanja vrednimi domačimi blagovnimi znamkami

Gorenje med najbolj zaupanja vrednimi domačimi blagovnimi znamkami

Gorenje je že osmo leto zapored prejemnik nagrade Trusted Brand v Sloveniji v kategoriji gospodinjski aparati. Kar 67,5 % bralcev revije Reader's Digest, ki podeljuje znak zaupanja Trusted Brand, bi v Sloveniji med gospodinjskimi aparati izbralo Gorenje. Podeljeni znak zaupanja uvršča Gorenje med najbolj zaupanja vredne slovenske blagovne znamke.

Revija Reader's Digest je letos že osmič zapored izvedla anketo Trusted Brand med slovenskimi bralci, s katero preverjajo zaupanje evropskih potrošnikov tako v potrošne dobrine kot nacionalno politiko, poklice in osebnosti. Primerjavo zaupanja so v Sloveniji letos že četrtič zapored naredili tudi primerjalno med 20 enotnimi kategorijami znotraj 10 držav. Po vsej Evropi so anketiranci imenovali več kot 67.000 različnih blagovnih znamk, ki jim zaupajo, v Sloveniji 7.571. Prvo anketo Trusted Brand so pri reviji Reader's Digest izvedli leta 2001.

Gorenje je tako že osmo leto zapored izbrana blagovna znamka, ki ji slovenski potrošniki v kategoriji gospodinjskih aparatov najbolj zaupajo. Gorenje se zahvaljuje za izkazano zaupanje v izdelke, tudi v svetu priznane in uveljavljene, slovenske blagovne znamke.