Arhiv novic

E Mërkurë, 19. Shkurt 2014, Velenje

VIP znak za pralni stroj Gorenje W8665K

Pralni stroj Gorenje W8665K je na mednarodnem neodvisnem primerjalnem potrošniškem testiranju dosegel oceno 3,5 in je tako uvrščen med izdelke, ki jih Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) priporoča kot dober nakup.

Pralni stroj Gorenje W8665K s polnitvijo 8 kg perila in s 1600 obrati centrifuge je opremljen tudi z inovativnim PowerDrive inverterskim motorjem. Ponaša se z uvrstitvijo v energijski razred A+++ - 20%, kar pomeni 50 odstotkov nižjo porabo električne energije v primerjavi z energijskim razredom A.

Inovativno oblikovan OptiDrum boben iz nerjavnega jekla je popolnoma prilagojen učinkovitemu gibanju perila med procesom pranja in predstavlja pravi wellness za perilo. Perforacija bobna je oblikovana premišljeno, tako da velikost, oblika in število odprtinic zagotavljajo manjšo porabo vode in električne energije.

Senzorsko samodejno zaznavanje teže perila TotalWeight in ostali  senzorji konstantno spremljajo proces pranja. Na osnovi zbranih podatkov, inteligentna tehnologija SensorIQ samodejno prilagaja proces pranja glede na izbrani program, vrsto in težo perila. Tako je zagotovljen optimalen rezultat pranja ob znatnih prihrankih energije, vode in časa.

Možnost nastavitve 23 različnih programov zagotavlja vrhunske rezultate pranja različnih vrst perila. SensoCARE funkcija omogoča pranje perila po meri uporabnika. Pralni stroj ponuja uporabniku možnost izbora načina pranja, ki mu najbolj ustreza. Za uporabo običajnih programov pranja (bombaž, sintetika, mešano, občutljivo, volna), je možen izbor  med štirimi načini: NormalCARE, EcoCARE, TimeCARE in AllergyCARE.  Programi so optimizirani tako, da zagotavljajo vselej odličen pralni rezultat in popolnoma negovano perilo.

Vrhunsko kakovost in daljšo življenjsko dobo  zagotavlja tudi zdržljivi grelec DuraHeat,ki je prevlečen z zaščitno plastjo niklja, na kateri se zaradi izjemne gladkosti nabira občutno manj vodnega kamna.