Arhiv novic

E Hënë, 25. Nëntor 2013, Velenje

S kuhališčem IQcook na 15. Poslovni konferenci v Portorožu

S kuhališčem IQcook na 15. Poslovni konferenci v Portorožu

Gorenje je v Portorožu na 15. Poslovni konferenci, ki se je odvila prejšnji teden, 21. in 22. novembra 2013, predstavilo revolucionarno, inovativno indukcijsko kuhališče IQcook, ki s pomočjo senzorske tehnologije povsem spreminja načine kuhanja. Senzorska tehnologija IQcook namreč samodejno uravnava delovanje kuhališča glede na izbrane nastavitve in odpravlja potrebo po nenehnem nadzoru postopkov kuhanja.

Zdravo in okusno kuhanje s kuhališčem IQcook

Gorenje je na najbolj odmevni domači gospodarski Poslovni konferenci v Portorožu, predstavilo najbolj vznemirljivo in uporabniku prijazno kuhališče za kar najbolj zdravo in okusno kuhanje na svetu. To je pametno indukcijsko kuhališče IQcook s senzorsko tehnologijo, zaradi katere jed nikoli več ne prekipi ali se prismodi. IQcook kuhališče je navdušilo tudi Vesno Milenković, ambasadorico zdravih življenjskih navad in dobrega počutja Feelgood, ki je obiskovalcem konference demonstrirala pripravo in pokušino hrane.

Revolucionarno indukcijsko kuhališče IQcook

IQcook je trenutno daleč najatraktivnejši kuharski pripomoček na svetu. Uporabniki po vsem svetu se nad pametnim kuhališčem IQcook navdušujejo zaradi neprekosljivega okusa hrane, ki v procesu kuhanja ohrani vse svoje prvine in elemente ter zaradi revolucionarnega spreminjanja uporabniške navade procesa kuhanja. Nenehna pozornost na proces kuhanja sedaj ni več potrebna, saj je IQcook tisti, ki poskrbi, da nam hrana ne prekipi ali se prismodi.

IQcook omogoča bolj zdravo pripravo hrane. Kilogram zelenjave skuhate v zgolj 0,5 dcl vode, meso pa popečete brez kapljice olja. Za ravno pravšnjo temperaturo skozi celoten proces kuhanja poskrbijo senzorji, ki ploščo ob koncu kuhanja tudi samodejno izklopijo. Varnostne funkcije, ki so vgrajene v senzorje, poskrbijo za samodejni izklop tudi v primeru, če voda iz lonca izhlapi, pri postopkih cvrenja pa bo olje vedno imelo pravo temperaturo, ki daje najodličnejše rezultate.

O poslovni konferenci Portorož

Poslovna konferenca Portorož je osrednji gospodarski dogodek v državi, katerega temeljno poslanstvo je izobraževanje poslovnežev, interaktivna izmenjava znanj, izkušenj, mnenj in pogledov na aktualna gospodarska in poslovna vprašanja v širšem gospodarskem prostoru. Povezuje poslovneže z raziskovalci in akademiki na eni strani ter oblikovalci gospodarske politike, državno administracijo in njenimi agencijami na drugi. Namenjena je poslovnežem v najširšem pomenu besede, še zlasti pa vodstvom oz. top menedžerjem v srednjih in velikih podjetjih v širši regiji srednje Evrope.