Arhiv novic

E Enjte, 21. Shkurt 2013, Velenje

Prava linija za vas - Gorenje ONE

Prava linija za vas - Gorenje ONE

Gorenje ONE, popoln miks minimalizma in funkcionalnosti

Gorenje predstavlja novo linijo vizualno skladnih gospodinjskih aparatov, ki je popoln miks minimalizma in nevtralne beline, za katero se skriva visoka funkcionalnost. Aparati Gorenje ONE se s svojim minimalističnim izgledom odlično zlijejo s kuhinjskim in ostalim pohištvom, hkrati pa zadovoljijo vse potrebe po tehnološko dovršenih, praktičnih in varčnih gospodinjskih pomočnikih.  Vaše iskanje se tu konča, našli ste pravo linijo zase - Gorenje ONE! Na voljo preko spleta, aparate Gorenje ONE pa si lahko ogledate v Studiih Gorenje po vsej Sloveniji.

Ena linija, ena odločitev, veliko zadovoljstva

Linijo Gorenje ONE sestavljajo kombiniran hladilnik z NoFrost DualAdvance tehnologijo, različna kuhališča (indukcijsko, hi-light ali plinsko), napa, štedilnik, pečica z DirecTOUCH upravljanjem, pomivalni stroj ter pralni in sušilni stroj nove generacije. Vse aparate odlikuje energijska varčnost in okolju prijazno delovanje ter uporabniku prijazno upravljanje. Belo steklo in ročaji iz česanega aluminija dajejo aparatom sodoben videz, pisan na kožo aktivnim ljudem, ki spremljajo trende ter zase in za svoj dom iščejo dotik udobja.

Gorenje ONE štedilnik ali vgradna pečica z upravljanjem na dotik

Inovativne rešitve uvrščajo Gorenje ONE štedilnike širine 50 cm, tako električne kot plinske, v sam vrh evropske ponudbe. Posebne, uporabniku prilagojene lastnosti ter ergonomska oblika dodatno olajšajo proces kuhanja in pečenja. Še posebej velja izpostaviti Gorenje ONE vgradne pečice (širina 60 cm, uporabna prostornina 65 l), z edinstveno obliko notranjosti HomeMADE, po zgledu krušnih peči, in preprostim elektronskim upravljanjem DirecTOUCH, ki omogoča hitre in preproste izbire samodejnih programov ali posameznih nastavitev. 

Gorenje ONE kuhališča in napa – začetek vseh kulinaričnih užitkov

Indukcijsko, hi-light steklokeramično ali plinsko kuhališče Gorenje ONE; vsako ima svoje prednosti. Indukcijsko kuhališče s SuperBoost funkcijo za kuhanje s posebnim pospeškom učinkovito segreva samo vsebino v posodi in omogoča znatne prihranke časa in energije. Površina kuhališča, ki ni v stiku s posodo, ostaja hladna in varna za dotike. Z vklopom SuperPower funkcije pa lahko še dodatno povečate zmogljivost indukcijskega kuhališča Gorenje ONE, in to na vseh kuhalnih conah. Za tiste, ki imajo raje klasično hi-light tehnologijo, linija Gorenje ONE ponuja steklokeramično kuhališče, ki ga prav tako odlikujejo številne prednosti: še posebej velja izpostaviti funkcijo zaščite pred prevretjem BoilControl, ki samodejno prilagaja moč delovanja in tako preprečuje prevretje ali dolgotrajno nepotrebno vretje hrane.

Za ljubitelje plinskih kuhališč pa so plinsko kuhališče Gorenje ONE nadgradili s posebnim vok plinskim gorilnikom s trikrožnim plamenom, ki s svojo izjemno močjo omogoča pripravo jedi v nekaj minutah. Ne glede na vrsto kuhališča, pa celotno linijo aparatov Gorenje ONE estetsko zaokrožuje sodobna  stenska napa z upravljanjem na dotik in dodatno osvetlitvijo, ki daje pečat prostoru in ga učinkovito osvežuje.

Gorenje ONE hladilnik z NoFrost tehnologijo – odlična hramba živil, manj čiščenja, več prostega časa

Kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom iz linije Gorenje ONE ponuja inovativno NoFrost DualAdvance tehnologijo, ki s pomočjo dvojnega kroženja hladnega zraka odstranjuje vlago iz zamrzovalnega dela in tako preprečuje nastajanje sreža na živilih ter ledu v notranjosti zamrzovalnega dela. Hladilni del kombiniranega hladilnika pa odlično poskrbi za optimalne pogoje shranjevanja sveže hrane v hladilnem delu, saj sta procesa hlajenja in zamrzovanja popolnoma ločena, zato ne prihaja do mešanja vonjav med zamrzovalnim in hladilnim delom aparata.

Gorenje ONE pomivalni stroj – izvrsten in varčen pomočnik za zaključek kulinarične izkušnje

Visokokakovostni pomivalni stroj zagotavlja občutne prihranke energije, saj se uvršča v energijski razred A+, pohvali pa se lahko tudi z A odličnostjo učinkovitosti pomivanja in sušenja (A+AA). Pomivalni stroj Gorenje ONE, ki pomiva z odgovornostjo in skrbnostjo do okolja, popolnoma izpolnjuje stroge evropske smernice na področju varčevanja z energijo in vodo.

Gorenje ONE pralni in sušilni stroj – z inovativno senzorsko tehnologijo in izjemnim čutom za perilo

Pralni stroj Gorenje ONE z inovativno senzorsko tehnologijo SensorIQ s posebej prilagojenim programom UltraWHITE za ohranjanje beline občutljivega perila. Program UltraWHITE je namenjen negi belega občutljivega perila, kot so  svila, najlon, čipke, ki ga zaradi posebnosti tkanin ni priporočljivo prati pri visokih temperaturah. Perilo je odlično negovano že pri temperaturi 30 °C, ob prilagojenem ritmu mencanja in z več vode. Za vedno ravno prav suho perilo pa inteligentno senzorsko tehnologijo SensorIQ poskrbi sušilni stroj Gorenje ONE. Senzor vlažnosti prilagaja čas sušenja zaznani stopnji vlage v perilu. Ko senzor zazna izbrano stopnjo suhosti, se sušilnik samodejno ustavi. Oblačila so lahko ravno prav suha za likanje, suha, suha za pospravljanje v omaro ali zelo suha. Gorenje ONE pralno-sušilni duo omogoča, da bo vaše perilo oprano in posušeno tako, kot boste vi želeli.

Več informacij: http://www.gorenje-one.com/sl