Arhiv novic

E Enjte, 12. Prill 2012, Velenje

Tradicionalni hišni sejem Gorenja Notranje opreme

Tradicionalni hišni sejem Gorenja Notranje opreme

Na ogled najnovejše kuhinje ter novosti v drugih programih

Novi kopalniški trendi in sodobna keramika

Gorenje Notranja oprema, podjetje z dolgoletno tradicijo izdelave kakovostnega kuhinjskega in drugega pohištva za dom, oblikovanega v skladu s svetovnimi trendi, za svoje poslovne partnerje danes in jutri organizira sejemsko prireditev Home InteInterior@Gorenje Tradeshow. Na ogled so postavili prenovljen program kuhinj blagovnih znamk Gorenje in Marles ter kopalnic in keramike, veliko novosti pa je tudi v drugih programih pohištva za dom. Na dvodnevnem sejemskem dogodku pričakujejo več kot 400 poslovnih partnerjev in predstavnikov medijev iz 18 držav, vse novosti pa bodo na ogled tudi širši slovenski javnosti v soboto, ko v Gorenju organizirajo dan odprtih vrat.

"Pred dvema letoma smo v Gorenju Notranja oprema uspešno repozicionirali blagovni znamki kuhinj Gorenje in Marles. Z nadgradnjo najbolje prodajanih kuhinj in razvojem novih, sledimo svetovnim trendom, a vseeno ostajamo zvesti smernicam blagovne znamke Gorenje, ki jo skupaj z gospodinjskimi aparati gradimo že več kot 60 let. S kakovostno domačo proizvodnjo, z jasno prodajno strategijo ter z osveženim prodajnim programom bomo še povečali prodajo na naših ključnih trgih, dolgoročno pa sledimo cilju postati vodilna blagovna znamka kuhinjskega pohištva na trgih Zahodnega Balkana,« napoveduje Uroš Marolt, direktor podjetja Gorenje Notranja oprema.

Moderno in skladno oblikovan kuhinjski ambient, vključno z aparati

Kuhinje Gorenje in Marles se ponašajo s pestro izbiro materialov, vrhunskim oblikovanjem in visoko funkcionalnimi praktičnimi rešitvami odpiranja, osvetlitve in razporeditve prostora. Glavno vodilo pri oblikovanju nove generacije kuhinj in pri prenovi obstoječih je bilo poenotenje materialov, barv in lesnih dekorjev znotraj programov, kar kupcem omogoča večjo fleksibilnost pri kombiniranju različnih kosov pohištva v zaključeno enoto.

Oblikovno kuhinje sledijo najnovejšim svetovnim trendom kuhinjskega pohištva, največja prednost blagovne znamke Gorenje pa je v celostni ponudbi in usklajenosti linij, barv, materialov in nabora ročajev z linijami sodobnih gospodinjskih aparatov iste blagovne znamke. Gorenje je tako bolj konkurenčno tudi s ponudbo sodobnih vgradnih gospodinjskih aparatov, saj za kupce predstavlja veliko prednost, da lahko vse uredijo na enem mestu.

Še posebej razveseljivo pa je, da bodo premierno predstavljene kuhinje in druge novosti letošnjega dogodka Home Interior@Gorenje Trade Show 2012 še pred poletjem na voljo evropskim kupcem.