Arhiv novic

E Premte, 16. Mars 2012

Tour de CHEF

Tour de CHEF

Gorenje slovenskim kupcem predstavlja najnovejšo pečico z edinstvenim načinom upravljanja HomeCHEF. Ogledajo in preizkusijo jo lahko na različnih lokacijah po vsej Sloveniji – od Ljubljane, Kranja, Kopra, Nove Gorice, Maribora, Celja,  Novega Mesta do Maribora in Murske Sobote. »Tour de CHEF« se je pričela …

Pečica HomeCHEF v moderne kuhinje vnaša igrivost zabavne elektronike in izjemno enostavnost upravljanja. Slikovito predstavljene jedi na interaktivnem zaslonu, vključno z recepti ter načini pečenja omogočajo preprosto izbiro nastavitev zgolj z drsenjem prsta po ekranu.
Preprosto. Učinkovito. Inovativno upravljanje. Vse funkcije in korake pečenja, ki so predlagani v receptu, lahko uporabniki povsem preprosto nastavijo že pred peko, med peko pa se lahko popolnoma posvetijo pripravi ostalih jedi in pogrinjkov ter seveda - svojim gostom.
S tako domišljeno nadgradnjo funkcij pomeni inovativno upravljanje HomeCHEF razvojni preskok v elektronskem upravljanju pečic na dotik in resnično inovacijo. HomeCHEF je tablični računalnik, kuharska knjiga in pečica v enem.
Revolucionarna pečica je bila nagrajena z mednarodnima nagradama red dot in Plus X ter slovensko nagrado Oblikovanje leta.