Arhiv novic

E Martë, 13. Mars 2012, Velenje

Pečica Gorenje HomeCHEF že na voljo slovenskim kupcem

Pečica Gorenje HomeCHEF že na voljo slovenskim kupcem

Gorenje je danes v svojem Razstavno-prodajnem salonu v Velenju slovenskim medijem predstavilo najnovejšo Gorenjevo pečico z edinstvenim načinom upravljanja HomeCHEF, ki je bila nagrajena z mednarodnima nagradama red dot in Plus X ter slovensko nagrado Oblikovanje leta.

Pečica HomeCHEF v moderne kuhinje vnaša igrivost zabavne elektronike in izjemno enostavnost upravljanja. Slikovito predstavljene jedi na interaktivnem zaslonu, vključno z recepti ter načini pečenja omogočajo preprosto izbiro nastavitev zgolj z drsenjem prsta po ekranu. Predstavitev sta popestrila zabavna moderatorja Polona Požgan in Sašo Papp, ki sta se izkazala tudi kot izvrstna pomočnika Gorenjevega kuharja Igorja Stankovića.

Vrhunski inovativni izdelki so ključni za soočanje z vedno bolj zahtevnim tržiščem. Najbolj pomembni dejavniki pri nakupu so kakovost in tehnološka dovršenost, na drugi strani pa enostavnost upravljanja ter ekološka poraba.

To so osnovna izhodišča, ki jih v Gorenju upoštevajo tudi pri razvoju izdelkov. V času krize, ko so potrošniki še bolj racionalni, si prizadevajo, da jim ponudijo izdelke v resnično vseh cenovnih razredih, posebno pozornost pa seveda posvečajo inovativnim vrhunskim izdelkom, med katere sodi tudi pečica HomeCHEF, ki nagovarjajo predvsem kupce z višjo kupno močjo in hkrati dvigujejo ugled blagovne znamke.

Direktorica Gorenja Slovenija Marina Borkovič je ob tej priložnosti izpostavila: »Naše nove pečice z inovativnim upravljanjem s pomočjo barvnega zaslona pomenijo razvojni preskok v elektronskem upravljanju pečic na dotik. Enostavno izbereš sličico jedi, ki jo želiš pripraviti, in le z nežnim dotikom potrdiš svojo izbiro. Pečica HomeCHEF je v celoti plod Gorenjevega razvoja, oblikovali pa so jo v Gorenje Design Studiu, zato smo še toliko bolj ponosni, na vse nagrade, ki smo jih zanjo že prejeli. In veseli nas, da je po prvih odzivih pečica zelo lepo sprejeta tudi pri naših kupcih, ki jim je takšno intuitivno upravljanje naprav vse bliže.«

Novosti z Gorenja

Inovativna pečica HomeCHEF pa ni edina novost, ki jo bodo v Gorenju Slovenija letos ponudili svojim kupcem. Še pred poletjem bodo začeli tudi s prodajo pralnih strojev in sušilnikov nove generacije, ki so bili premierno predstavljeni na Sejmu IFA 2011 in zahvaljujoč številnim inovativnim funkcijam ter izboljšavam veljajo za ene najbolj tehnično dovršenih aparatov na trgu.

Kljub izredno močni konkurenci je Gorenje v Sloveniji še vedno vodilna blagovna znamka gospodinjskih aparatov. Po raziskavi Trusted Brand 2012 pa je tudi letos prepoznano kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med gospodinjskimi aparati v Sloveniji. Ta naziv brani že šesto leto zapored, od samega začetka vključenosti Slovenije v tej evropski potrošniški raziskavi.

Tablični računalnik, kuharska knjiga in pečica v enem

Vrhunska Gorenjeva pečica z edinstvenim načinom upravljanja HomeCHEF prinaša v moderne kuhinje igrivost zabavne elektronike, s katero zlahka dosežemo vrhunske rezultate pečenja. Slikovito predstavljene jedi na interaktivnem zaslonu, vključno z recepti ter načini pečenja omogočajo preprosto izbiro nastavitev zgolj z drsenjem prsta po ekranu.

Vse funkcije in korake pečenja, ki so predlagani v receptu, lahko povsem preprosto nastavite že pred peko, med peko pa se lahko popolnoma posvetite pripravi ostalih jedi in pogrinjkov ter seveda vašim gostom. S tako domišljeno nadgradnjo funkcij pomeni inovativno upravljanje HomeCHEF razvojni preskok v elektronskem upravljanju pečic na dotik in resnično inovacijo. HomeCHEF je tablični računalnik, kuharska knjiga in pečica v enem.