Arhiv novic

E Mërkurë, 18. Janar 2012, Velenje

Hypo in Gorenje skupaj za prijetno bivanje v novem domu

Hypo in Gorenje skupaj za prijetno bivanje v novem domu

Strankam, ki bodo pri Hypo banki sklenile stanovanjski kredit, Gorenje ponuja ugodne popuste in brezplačno svetovanje. Tokrat sta si roki podala družba Hypo Alpe-Adria-Bank, d.d., ter podjetje Gorenje Slovenija. Za stranke, ki bodo v Hypo banki sklenile stanovanjski kredit, sta skupaj pripravili prav posebno ponudbo.

Vsi, ki bodo do 31. marca 2012 sklenili stanovanjski kredit pri Hypo banki, bodo prejeli bon Gorenje v vrednosti 500 EUR, ki ga bodo lahko unovčili pri nakupu Gorenjevega pohištva ter gospodinjskih aparatov. Poleg tega pa bodo kupci prejeli še bon Gorenja za brezplačno svetovanje strokovnjaka za notranjo opremo in bivanje, ki na posebno željo stranke obišče in svetuje tudi na domu. Bone bodo lahko stranke izkoristile do 30. junija 2012.
Partnersko sodelovanje med Hypo banko in Gorenjem izhaja iz filozofije obeh družb, da se čimbolj približata sodobnemu uporabniku in mu ponudita pomoč pri realizaciji za mnoge najpomembnejše in največje investicije v življenju.

»Gorenje že desetletja velja za zanesljivega in inovativnega ponudnika gospodinjskih aparatov in pohištva ter ostale opreme za dom. V sodelovanju s Hypo banko se želimo še bolj približati našim kupcem in jim omogočiti, da na čim enostavnejši način opremijo svojo novo nepremičnino, saj vemo, da ob tako veliki investiciji običajno zmanjka sredstev še za pohištvo in aparate. Prepričani smo, da bo, ob ugodnem financiranju partnerske banke, seveda, Gorenjeva spodbuda v obliki bona ter brezplačno strokovno svetovanje in izris v veliko pomoč v zaključni fazi urejanja njihovega novega doma,« je ob tej priložnosti dejala Marina Borkovič, direktorica Gorenja Slovenija. 

»V slogi je moč, pravijo. Inovativni pristopi in rešitve, ki jih v Hypu skupaj z našimi partnerji razvijamo, našim strankam vedno prinašajo dodane vrednosti. Združitev z največjim slovenskim proizvajalcem pohištva ter gospodinjskih aparatov je prav to. Potrebe in želje naših strank so vedno na prvem mestu in enako je bilo tudi pri tej odločitvi. Verjamem, da s takšnim pristopom svojo obljubo dosledno izpolnjujemo: Želimo biti VAŠI partnerji, delovati skupaj Z VAMI in predvsem ZA VAS.«, je prepričana Elica Vogrinc, direktorica področja Poslovanje z občani v Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Darilni bon bodo stranke lahko unovčile pri nakupu Gorenjevega pohištva ter gospodinjskih aparatov. Hkrati jim v Gorenju ponujajo tudi brezplačno svetovanje strokovnjaka za notranjo opremo.

Več informacij o ponudbi najdete na spletni strani Hypo Alpe-Adria-Bank.