Arhiv novic

E Enjte, 17. Nëntor 2011, Velenje

Plus X nagrada za pečico z inovativnim upravljanjem iChef+

Plus X nagrada za pečico z inovativnim upravljanjem iChef+

Pečica Gorenje+ z inovativnim upravljalnim modulom prejela nagrado Plus X Award za najboljši izdelek leta

Pečica z inovativnim upravljanjem iChef+ je na letošnjem izboru Plus X Award 2011 v Nemčiji prejela ker dve prestižni nagradi: Plus X nagrado za inovativnost, visoko kakovost, odličnost dizajna in preprosto uporabo za upravljalni modul, pečica pa je bila izbrana za najboljši izdelek leta v kategoriji pečic.

Pečica Gorenje+ z inovativnim upravljalnim modulom iChef+

Gorenje je za upravljalni modul pečice iChef+ letos že prejelo častno priznanje ugledne mednarodne oblikovalske nagrade Red Dot Design Awards ter slovenske oblikovalske nagrade Oblikovanje leta. Letošnja žirija prepoznavne mednarodne nagrade Plus X Award, ki jo sestavljajo ugledni predstavniki iz vse Evrope, pa je pečico iChef+,model GO 896 X, poleg nagrade Plus X Award 2011 za inovativnost, visoko kakovost, odličnost dizajna in preprosto uporabo, razglasila še za najboljši izdelek leta v kategoriji pečic.

Pečica jih je prepričala z inovativnim upravljalnim modulom, ki omogoča uporabniku pri upravljanju pečice podobne izkušnje kot priljubljeni izdelki zabavne elektronike. Uporabnik z dotikom barvnega ekrana vstopi v glavni meni, nato pa z logičnimi zaporednimi dotiki barvnih slik in ikon izbira med različnimi programi in funkcijami peke. Poleg tega jih je prepričala še z inovativno obliko notranjosti za najboljše učinke peke, z veliko prostornino notranjosti 65 l, veliko površino za peko 46 cm, učinkovito nastavitvijo grel ter številnimi uporabniškimi funkcijami.

O Plus X Award
Plus X Award velja za največji natečaj s področja tehnologij, športa in življenjskih stilov na svetu. Nagrado Plus x Award™ podeljuje komisija, ki jo sestavljajo ugledni predstavniki različnih industrij in medijev iz vse Evrope. Za pridobitev nagrade mora biti proizvod v vsaj eni od kategorij inovativnosti, oblikovanja, visoke kakovosti, prijaznosti do uporabnika, prijaznosti do okolja, funkcionalnosti in egononomije izbran za najboljšega v svoji produktni skupini na evropskem trgu. Za nagrado Plus X Award™ se potegujejo izdelki iz sveta avtomobilizma, zabavne elektronike, telekomunikacij, informacijske tehnologije, fotografske dejavnosti ter majhnih in velikih gospodinjskih aparatov. Znak nagrade Plus X Award™ v obliki prepoznavnega simbola »+ x« sporoča potrošnikom visoko kakovost blagovne znamke.