Arhiv novic

E Martë, 18. Tetor 2011

Novi sušilniki perila z inovativno ionsko tehnologijo

Novi sušilniki perila z inovativno ionsko tehnologijo

Ionizator zraka IonTech kot wellness za perilo

Predstavljamo nove sušilnike perila Gorenje SensoCARE z edinstveno ionsko tehnologijo IonTech, ki poskrbi za ravnanje in nego vlaken, zmanjšuje nagubanost perila ter odstranjuje statično energijo. Model Gorenje D7664N, ki je že na voljo slovenskim kupcem, odlikuje izjemno nizka poraba energije A-40% ter inovativna inteligentna tehnologija SensorIQ, ki omogoča popolno nego tudi najnežnejših tkanin.

IonTech – za senzacionalno mehko perilo brez likanja
Si želite odlično zglajeno in osveženo perilo? Oblačila, ki vas objamejo s svojo mehkobo in brez neprijetne naelektrenosti? Novi sušilniki perila Gorenje SensoCARE imajo vgrajeno edinstveno ionsko tehnologijo IonTech, ki poskrbi za dodatno ravnanje in nego vlaken, zmanjšuje nagubanost perila ter odstranjuje statično energijo, ki nastane med sušenjem ter lahko povzroča neprijetno naelektrenost predvsem sintetičnih tkanin. Iz perila učinkovito odstranjuje tudi neprijetne vonjave po hrani in tobaku ter ga dodatno osvežuje in neguje.

SensorIQ - inteligentna senzorska tehnologija
Kondenzacijski sušilnik Gorenje SensoCARE s toplotno črpalko D7664N, ki je že na voljo slovenskim kupcem, odlikuje inovativna inteligentna tehnologija SensorIQ, ki omogoča popolno nego tudi najnežnejših tkanin. Napredna senzorska tehnologija, ki temelji na delovanju številnih vgrajenih senzorjev, samodejno prilagaja proces sušenja glede na izbrani program, vrsto perila ter želeno stopnjo suhosti. Oblačila so lahko ravno prav suha za likanje, suha, suha za pospravljanje v omaro ali zelo suha.
TwinAir - edinstven sistem sušenja
Nova generacija sušilnikov Gorenje se uvršča med najbolj dovršene aparate na trgu. Sestavljajo jo različni modeli odzračevalnih in kondenzacijskih sušilnikov, še posebej pa velja izpostaviti kondenzacijski sušilnik s toplotno črpalko in IonTech tehnologijo, ki se uvršča v energijski razred A-40%, saj v primerjavi z energijskim razredom A porabi 40 odstotkov manj energije. Vgrajena toplotna črpalka omogoča tudi, da se perilo suši pri nižji in ves čas enakomerni temperaturi, zato lahko v sušilniku sušite tudi najnežnejše tkanine. K temu pripomore tudi edinstven sistem vpihovanja zraka v boben TwinAir, ki ob dvosmernem vrtenju omogoča dovod toplega suhega zraka skozi dva zračna kanala. Sušenje je bolj učinkovito tudi zato, ker je perilo ves čas sušenja enakomerno razporejeno in se ne zaplete v klobčič.

Prihaja celovita nova generacija pralnih in sušilnih strojev Gorenje

Novo generacijo pralnih strojev Gorenje SensoCARE odlikujeta uporabniku popolnoma prilagojena inovativna tehnologija za nego perila SensoCARE in sodoben izgled, ki z ergonomskim oblikovanjem poskrbi za udobno upravljanje. Vrhunska, okolju prijazna in energijsko učinkovita inovativna tehnologija novo generacijo pralnih strojev Gorenje, ki je plod lastnega razvoja in izkušenj Gorenjevih strokovnjakov, uvršča med najbolj dovršene in učinkovite aparate na trgu. Njihova učinkovitost temelji na SensorIQ tehnologiji, ki samodejno optimira procese pranja, najboljši modeli pa se ponašajo z uvrstitvijo v energijski razred A+++(-20%).

Novo generacijo sušilnih strojev Gorenje SensoCARE odlikuje izostren čut za perilo in ultra nežno delovanje. Zares velik boben, izmenično vrtenje ter inovativna dvosmerna tehnologija dovajanja toplega zraka TwinAir omogočajo enakomerno sušenje perila pri nižjih temperaturah, inteligentna tehnologija SensorIQ pa poskrbi za popolno nego in zaščito tudi najnežnejših tkanin. Edinstvena ionska tehnologija IonTech poskrbi za dodatno mehkobo in ravnanje vlaken, perilo dodatno osveži ter odstrani statično energijo, ki nastaja med sušenjem. Novo generacijo kondenzacijskih sušilnikov perila Gorenje s toplotno črpalko odlikuje tudi izjemno nizka poraba energije A-40%.