Arhiv novic

E Mërkurë, 6. Korrik 2011, Ljubljana

Elegantni mešalnik s stekleno posodo

Elegantni mešalnik s stekleno posodo

Ročni mešalniki in sekljalniki so že od nekdaj nepogrešljiv pripomoček vsake gospodinje, Gorenje pa je temu tradicionalnemu malemu gospodinjskemu aparatu dalo novo, sodobnejšo obliko in ga odelo v nove barve, tudi elegantno črno. Black Up torej tudi v kuhinji … Odslej ultimativna zapoved ni več samo mala črna oblekica, prav v vsaki kuhinji se bo zagotovo našel prostor tudi za vsaj enega predstavnika Gorenjeve črne linije malih gospodinjskih aparatov Black Up, ki osvojijo z močjo lepote. Za popolno skladnost in izjemno učinkovitost v kuhinji.

Novi ročni mešalnik in sekljalnik B600 B iz Gorenja se ponaša s kar petimi hitrostnimi funkcijami, funkcijo trenutnega vklopa PULSE ter gumbom TURBO za najbolj drzne. Za enakomerno mešanje in sekljanje poskrbi 6-krako jekleno rezilo in močna in stabilna steklena posoda s prostornino 1,5 litra. Steklena posoda aparata omogoča preglednost in sprotno spremljanje postopka mešanja, primerna je tudi za praktično uporabo v mikrovalovni pečici, s svojim elegantnim videzom pa je naravnost idealna za serviranje. Po uporabi jo je mogoče preprosto pomiti v pomivalnem stroju.

Preprost za uporabo, priročen in (skoraj) vsemogočen – vse to je zapeljivi črni mešalnik B600 B iz Gorenja. Vse ostalo je prepuščeno vaši domišljiji.