Arhiv novic

E Martë, 14. Qershor 2011, Velenje

Profesionalna nega doma s čistili Gorenje Original care

Profesionalna nega doma s čistili Gorenje Original care

Gorenje je razvilo in na slovenskem trgu že začelo s prodajo linije profesionalnih in okolju prijaznih čistil Gorenje Original care, namenjenih čiščenju, vzdrževanju in negi gospodinjskih aparatov, pohištva ter ostale kuhinjske in kopalniške opreme. Čistila Gorenje Original care bodo na voljo v vseh bolje založenih tehničnih prodajalnah z »belo tehniko« in pohištvom po vsej Sloveniji, v največjih slovenskih spletnih trgovinah, razstavno-prodajnih salonih Gorenje, enotah Gorenje Servisa in pri serviserjih Gorenja v procesu servisiranja izdelkov na domu, do konca tega leta pa bodo svoje mesto našla še na številnih drugih svetovnih trgih. Čistila so rezultat večletnega razvoja in testiranj na aparatih Gorenje v lastnih laboratorijih.

Matjaž Gaberšek, pomočnik direktorja Gorenje Servis, odgovoren za razvoj in uvedbo profesionalnih čistil Gorenje Original care: »Linijo čistil Gorenje Original care smo razvili kot odgovor na večkrat izraženo potrebo uporabnikov naših izdelkov po profesionalnih čistilih, poleg tega pa sami zelo dobro vemo, kaj je najboljše za čiščenje, nego in vzdrževanje izdelkov, narejenih v Gorenju. Profesionalna čistila za čiščenje in nego izdelkov za dom bodo v prihodnje postala sestavni del poprodajne ponudbe Gorenja po vsem svetu, domači trg pa je seveda prvi. Uporabo čistil Gorenje Original care toplo priporočamo, saj z njimi preverjeno zagotavljamo najboljše učinke čiščenja in nege naših izdelkov.«

Linijo devetih profesionalnih, okolju in uporabnikom prijaznih čistil za čiščenje, vzdrževanje in nego doma Gorenje Original care je ekipa tehnologov, kemikov in ekologov iz Gorenja razvila in certificirala v sodelovanju s svetovno priznanimi strokovnjaki s področja izdelave čistil. Kupci lahko izbirajo med čistili za steklokeramične kuhalne plošče, za umivalnike, kadi in tuše, za površine iz nerjavnega jekla, za notranjost pečic in žare, za notranjost hladilnikov ter za steklene površine. Med izdelki za nego pa so na voljo čistilna emulzija za emajlirane in keramične površine, loščilo za nego lesenih površin ter sredstvo za nego nerjavnega jekla.

Ekologinja, univerzitetna inženirka kemije Anica Pavlič, tehnični razvoj izdelkov Gorenje Original care: »Izdelki za čiščenje in nego doma Gorenje Original care so rezultat skrbno premišljenega dela domačih razvojnih tehnologov, kemikov in ekologov ter svetovno priznanih strokovnjakov s področja izdelave čistil. V večletnem poglobljenem raziskovalnem delu in številnih testiranj izdelkov na aparatih Gorenje v lastnih laboratorijih smo uspeli razviti najboljše recepture. Izdelki so visoko kakovostni, učinkoviti ter okolju prijazni. Priporočamo jih vsem uporabnikom Gorenjevih izdelkov.«

V čistilih so uporabljene skrbno izbrane, v celoti biološko razgradljive sestavine, ki so rezultat premišljenih in testiranih receptur, ki negujejo in ščitijo opremo za dom ter jo ohranjajo v odlični kondiciji. Temeljna skrb Gorenja je odgovornost do okolja in uporabnika, zato so čistilne formule narejene po konceptu trajnostnega razvoja in izključno iz sestavin, ki izboljšujejo varnost ter zmanjšujejo porabo vode, energije in količine kemikalij ter odpadkov, oddanih v okolje.