Arhiv novic

E Premte, 23. Prill 2010, Velenje

Zmagovalna učinkovitost pare

Zmagovalna učinkovitost pare

Parni čistilec Gorenje SC 1800 R

Sobotno čiščenje je lahko čisto prijetno opravilo. Olajša ga novi parni čistilec SC 1800 R iz Gorenja, s katerim bomo hitro in učinkovito opravili z vsemi nečistočami, hkrati pa bomo prostor s paro še razkužili. Uporabniku in okolju prijazno.

Parni čistilec model SC 1800 R odlikuje moč pritiska do 5 barov, preprosto rokovanje in praktično prenašanje, saj ga s priloženim nosilnim trakom zlahka prenašamo naokoli. Odtehta pa tudi obilica nastavkov, s katerimi lahko čistimo resnično vse vrste površin. Osnovna šoba je posebej priročna pri odstranjevanju nečistoč v kuhinji, od plinskih gorilnikov, žar plošč, do rež v hladilniku in podobno. Poseben ščetkast nastavek omogoča čiščenje fug med keramičnimi ploščicami, odlično pa se izkaže tudi pri avtomobilskih platiščih. Krpa in ščetka za tla poskrbita za čiste talne površine in preproge, za odstranjevanje umazanije na steklenih površinah pa poseben gumiran nastavek.

Parni čistilec tudi razkužuje. Temperatura in moč pare temeljito očistita vse površine in učinkovito uničita pršice, salmonelo, bakterije in druge alergene brez bojazni, da bi poškodovali površine, ki jih čistite. Ker pri čiščenju s parnim čistilcem potrebujemo le vodo iz pipe in nobenih kemičnih čistil, je tovrsten način čiščenja tudi okolju in uporabniku prijazen.

Poseben pokrov na rezervoarju in gumb na upravljalnem delu cevi poskrbita za varno rokovanje s čistilcem, zaradi česar je skrb, da bi se med čiščenjem poparili ali opekli, odveč.