Arhiv novic

E Martë, 15. Dhjetor 2009, Velenje

Zapeljivi valovi napovedujejo nove trende

Zapeljivi valovi napovedujejo nove trende

Mikrovalovna pečica Gorenje Ora-Ïto

Po minimalistični črni in elegantni beli kolekciji kuhinjskih aparatov Gorenje Ora-Ïto je tu nov izdelek, ki je rezultat sodelovanja Gorenja in francoskega oblikovalca Ora-Ïta. Tokrat trgom predstavljamo mikrovalovno pečico, ki jo, kot celotno kolekcijo, odlikujeta minimalističen dizajn in dovršena tehnologija.

Upravljanje na dotik

Vrata iz črnega stekla z zaščito pred prstnimi odtisi, prepoznavni vertikalni ročaj iz česanega aluminija ter ohišje v črni barvi zapelje in očara na prvi pogled, prepriča pa tudi touch control elektronsko upravljanje, zaradi katerega je nova mikrovalovna pečica iz Gorenja edinstvena na trgu.

Z novo mikrovalovno pečico s podpisom Gorenje Ora-Ïto, ki navzven izgleda zelo prefinjeno minimalistično, a ima jekleno srce, ne boste le odtaljevali, ampak kuhali in s pomočjo žara pripravljali prave gurmanske specialitete. Funkcionalnost poenostavi, oblika zapelje, napredno upravljanje z dotikom prepriča. Oko in okus. Kaj bodo rekli šele gostje!

Dovršena tehnologija

Mikrovalovna pečica Gorenje Ora-Ïto GMO-25 z merami 51 x 30,3 x 38,2 cm in volumnom pečice 25 l poleg pogrevanja hrane omogoča tudi pripravo pravih gurmanskih specialitet z žarom. Ekskluzivno Touch control elektronsko upravljanje ter pester nabor prednastavljenih programov resnično olajšajo pripravo številnih jedi. S petimi stopnjami moči mikrovalov ter dvojnim žarom, s katerim dosežete zlato zapečeno skorjo, boste kos tudi najzahtevnejšim kuharskim podvigom. Upravljanje s prednastavljenimi programi auto menu je nadvse preprosto, želene nastavitve pa se izpišejo na preglednem LED multifunkcijskem zaslonu smart display, preko katerega lahko spremljamo dogajanje v pečici. Marsikatero zadrego bo rešila funkcija odtaljevanja, z otroško zaščito in varnostnim stikalom safety switch  pa je poskrbljeno za večjo varnost malih radovednežev.

Z vse bolj izpopolnjenimi kuharskimi pomočniki v kuhinji se kuharski navdušenci in tisti, ki bodo to šele postali z še večjo vnemo lotevajo velikih kulinaričnih podvigov kar doma. Oblika ali funkcija kuhinjskega aparata je zanje nesmiselna dilema: tako od velikih kot malih gospodinjskih aparatov potrebujejo ter pričakujejo oboje in s črno mikrovalovno pečico v prepoznavnem minimalističnem stilu Simplexity drznega oblikovalca Ora-Ïta je zadovoljeno tako čutu za estetiko kot okusu za dobro.

Mikrovalovna pečica Gorenje Ora-Ïto skladno dopolnjuje celotno kolekcijo aparatov Gorenje Ora-Ïto, zaradi njenega modernega izgleda jo boste zagotovo postavili na vidnejše mesto v kuhinji, še dodaten razlog za to pa je posebna zaščita pred prstnimi odtisi, ki poskrbi, da je zunanjost pečice vedno sijoča kot nova.

Kolekciji Gorenje Ora-Ïto in Gorenje Ora-Ïto White sicer sestavljajo še samostojni hladilno-zamrzovalni aparat, multifunkcijska vgradna pečica z elektronskim upravljanjem, steklokeramično indukcijsko kuhališče, elegantna kaminska napa ter dekorativni plošči za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico, ki zaokrožujeta oblikovno usklajenost posamezne kolekcije.