Arhiv novic

E Hënë, 16. Nëntor 2009, Velenje

Razkošje svežine

Razkošje svežine
Novi Gorenjev model hladilnika Side-by-side NRS95605E s 605 litri celotne prostornine nudi dovolj prostora, da si med nakupovalni policami lahko date duška. V 397 litrov uporabne prostornine hladilnega dela in 158 litrov zamrzovalnega dela boste z lahkoto pospravili sestavine za vse vaše kuharske želje, ideje in prebliske. Kakorkoli že, velikost ni edino, kar šteje.

Za francoski model velikega Side-by-side hladilnika s tremi vrati pravijo, da ima »klet«. Zanj je namreč značilen  spodaj pozicioniran velik zamrzovalni del na teleskopskih vodilih s praktičnim izvlečnim odpiranjem, v katerega vlagamo živila od zgoraj. Za shranjevanje živil je na voljo velik predal s predelno steno, ki omogoča shranjevanje živil različnih velikosti ter dodaten manjši predal za zamrzovanje sveže hrane in sladoleda. Aparat je opremljen tudi z ledomatom.

Podobno veliki hladilno-zamrzovalni aparati so do nedavnega sloveli kot veliki porabniki energije, a novi Gorenjev model NRS95605E Side-by-side prekinja to tradicijo, saj se s porabo samo 544 kWh na leto uvršča v varčni energijski razred A. K temu pripomore tudi sistem NoFrost, ki omogoča optimalno kroženje hladnega zraka, odvaja vlago iz zamrzovalnega dela ter preprečuje nastanek ledu na zamrznjenih živilih in v notranjosti zamrzovalnega dela.