Arhiv novic

E Mërkurë, 28. Janar 2009, Velenje

Nič več zmečkane posteljnine

XL program sušenja odtehta tudi največja pričakovanja

Zmogljivi sušilni stroji iz Gorenja, ki zmorejo kar 7 kg perila naenkrat, odtehtajo tudi največja pričakovanja. Sedem kilogramski boben je eden najprostornejših bobnov na trgu, ki lahko poleg večje količine, sprejme tudi večje kose perila, kot so odeje, zavese, prevleke in podobno. Posebej za velike kose perila prilagojen XL program sušenja pa omogoča preizkušeno najučinkovitejši način sušenja večjih kosov perila! Gre za poseben program z dvosmernim vrtenjem bobna, ki preprečuje zapletanje perila med samim sušenjem.

Veliki kosi, kot so posteljnina, odeje, vzglavniki bodo z uporabo XL programa enakomerneje posušeni in hkrati bistveno manj zmečkani. Tudi z vlaganjem perila ne bo več težav, saj velika vratna odprtina sušilnika - kar 34 cm, omogoča resnično udobno vlaganje perila. Ni dvoma, XL dimenzije in XL program za XL zadovoljstva!

Nove generacije kondenzacijskih sušilnikov Gorenje sodijo v energijski razred B, kar v primerjavi z energijskim razredom C pomeni občuten, 13-odstotni energijski prihranek pri sušenju perila, časi sušenja pa so krajši. Poleg tega kondenzacijske sušilnike Gorenje odlikuje visoka stopnja kondenzacije, kar jih uvršča v sam vrh v primerjavi z ostalimi aparati na trgu.

Vrhunski sušilniki perila Gorenje zagotavljajo hitro in nežno sušenje, po katerem so oblačila pripravljena za pospravljanje v omaro. Izbirate lahko med številnimi različicami učinkovitih odzračevalnih sušilnikov ali pa se odločite za enega od naprednih kondenzacijskih sušilnikov, za katerega ne potrebujete odprtine za odvajanje vlage iz prostora.

Sušilnike perila Gorenje Premium Touch prav tako odlikuje inteligentna tehnologija UseLogic®, ki jo upravljate s pomočjo ekrana na dotik. Delovanje temelji na inteligentnih senzorjih, ki čas sušenja prilagajajo zaznani stopnji vlage v perilu. Sušilnik se bo samodejno ustavil, ko bodo senzorji zaznali stopnjo posušenosti, ki ste jo izbrali. Oblačila so lahko še rahlo vlažna ali ravno prav suha za likanje, delno suha, suha za pospravljanje v omaro ali zelo suha. Zaradi izmeničnega dvosmernega sušenja in posebne faze ohlajevanja se oblačila ne mečkajo, po končanem sušenju pa se boben še nekaj časa izmenično obrača.
 
Poleg običajnih načinov sušenja so vam na voljo inovativni programi, kot so mix, hitro sušenje, sušenje občutljivih tkanin ter program za osvežitev, s katerim lahko odlično prezračite in osvežite oblačila.

Premium Touch modeli sušilnikov Gorenje so opremljeni z inteligentnimi funkcijami, kakršna je na primer prednastavitev začetka sušenja, lahko pa si tudi sami ustvarite program sušenja, ki vam najbolj ustreza.