Arhiv novic

E Hënë, 26. Janar 2009, Ljubljana

Bronasti EFFIE za Gorenje Ora-Ïto in GoDesign

Bronasti EFFIE za Gorenje Ora-Ïto in GoDesign

22. januarja so v Festivalni dvorani v Ljubljani že četrtič podelili nagrade za učinkovitost v komuniciranju EFFIE 2008. Kampanja za kolekcijo Gorenje Ora-Ïto in spletno stran GoDesign, ki ju je za Gorenje pripravila agencija Pristop, je osvojila bronasto nagrado.

Ta dosežek je dokaz, da zmagovite in drugačne ter drzne ideje delujejo ter da sta uspešnost in učinkovitost izpeljanih akcij tržnega komuniciranja prava pot do uspeha. Kolekcija Gorenje Ora-Ïto in Gorenjev lifestyle spletni portal Godesign se tako pridružujeta najboljšim v oglaševalski stroki, uspeh na trgu pa še dodatno potrjuje uspešnost projektov. 

EFFIE je nagrada za učinkovitost komuniciranja in velja za eno najprestižnejših nagrad v oglaševalskih krogih. V Sloveniji jo podeljujejo vsako drugo leto. Za letošnje nagrade EFFIE se je potegovalo rekordnih 27 prijavljenih primerov učinkovitega tržnega komuniciranja, zlate, srebrne in bronaste medalje pa je prejelo 8 najboljših akcij. To je prva tovrstna nagrada, ki jo je kot oglaševalec prejelo Gorenje GTI in velja za eno najprestižnejših nagrad v oglaševalskih krogih.

Go!design je spletno mesto, namenjeno vsem, ki jih zanimajo novosti na področju oblikovanja in trendov.