Arhiv novic

E Hënë, 22. Dhjetor 2008, Velenje

Tanka linija popolnosti - Illumina Slim line iz Gorenja

Manj volumna za več elegance

Manj volumna za več elegance. Glamur se je že pred časom iz modnih pist začel seliti v čiste, minimalistične linije in skrbno izbrane elemente, ki krasijo naše domove. Enakim smernicam sledi zabavna elektronika, kjer kakovost ni več pogojena z velikostjo. Ravno obratno! Novi modeli Gorenjevih televizorjev LCD iz serije Illumina Slim line so dokaz, da se najboljša tehnologija lahko – in največkrat tudi se - skriva v izjemno tankem in hkrati oblikovno dovršenem ohišju.

Najnovejši Gorenjevi modeli so ultra tanki – v debelino merijo komaj 34 milimetrov, s čimer se ob vrhunski tehnologiji enakovredno kosajo z najsodobnejšimi modeli največjih svetovnih blagovnih znamk. Vsi modeli se ponašajo  z najnaprednejšo tehnologijo za uživanje v prednostih digitalne televizije in gladko tekoče slike, ultra tanek izgled pa vas bo kot magnet privlačil tudi, kadar televizija ne bo prižgana.

V Gorenju so poskrbeli, da se bo med štirimi novimi modeli serije Illumina našlo kaj za vsak okus. Najzahtevnejšim uporabnikom je namenjen elegantno tanek 106 centimetrski model  LCD42 SIP855 SFHD 100 s 100-herčno tehnologijo in vrhunskim kontrastnim razmerjem 50.000:1. Vsem, ki uporabljajo lastno televizijsko anteno, je namenjen 106 centimetrski LCD42 VIP822 AFHDI z vgrajenim digitalnim sprejemnikom DVB-T in tehnologijo MPEG-4, pripravljen za sprejem digitalne televizije. Tistim, ki večjega televizorja ne potrebujejo, ali zanj morda nimajo prostora, je namenjen  82 centimetrski LCD32 VIP822 AFHD, ki se ponaša z izjemnim odzivnim časom, samo 3 ms, za povrhu pa ga odlikuje tudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Vsem, ki bi radi imeli še manjši televizor, je namenjen elegantno tanki LCD26 SIP855 SFHD z 68 centimetrskim zaslonom, ki ni samo odličen televizor, ampak ga lahko uporabimo tudi kot imeniten računalniški monitor. Ima namreč še nekoliko večjo ločljivost, 1920 x 1200, ki je bolje prilagojena računalniškim opravilom.