Arhiv novic

E Enjte, 12. Qershor 2008, Ljubljana

Pred poletjem se zaljubite na smrt

Pred poletjem se zaljubite na smrt

V začetku junija smo v sodelovanju s Slovenskim mladinskim gledališčem pripravili zanimiv dogodek za novinarje in urednike. In sicer smo jih povabili na ogled edinstvenega koncerta za kuharja, šest vajencev in tri pomivalce z naslovom Ljubezen na smrt, ki ga je na oder Slovenskega mladinskega gledališča postavil režiser Matjaž Pograjc. 

Predstava združuje umetnost gledališča in kulinarike, je pravi gledališki banket, v katerem svojo vlogo odlično odigrajo tudi črni gospodinjski aparati iz kolekcije Gorenje Ora-?to, ki usodno zaznamujejo predstavo Ljubezen na smrt.

Gorenje je ustvarjalcem predstave za ureditev scene namreč podarilo gospodinjske aparate iz kolekcije Gorenje Ora-Ïto, ki trenutno velja za eno najbolj trendovskih kolekcij na evropskih trgih. Vsekakor so ob odlični igralski zasedbi na svoj način zaznamovali tudi predstavo Ljubezen na smrt.

Tuji mediji so Gorenjevo kolekcijo aparatov v zapeljivi črni barvi že poimenovali iPhone med kuhinjami, kultna revija Wallpaper pa je kolekcijo Gorenje Ora-?to uvrstila med pet najboljših gospodinjskih novosti minulega leta.

Mi pa napovedujemo še briljantno igralsko kariero. Doslej je bilo odigranih 25 predstav, z novo sezono pa sledijo nove ponovitve in morda tudi gostovanja.

Vsekakor so aparati iz kolekcije Gorenje Ora-Ïto večnamensko uporabni, trendovski in hkrati dovolj tehnološko dovršeni, da bi jih prav lahko postavili tudi v katero od kultnih stanovanj novega Jamesa Bonda.