Arhiv novic

E Premte, 30. Mars 2018

Gorenje in #simplyfans navijači ponosno podpirali naše orle

Gorenje in #simplyfans navijači ponosno podpirali naše orle

Gorenje je že več kot 25 let generalni pokrovitelj slovenskih nordijskih reprezentanc v sklopu Smučarske zveze Slovenije. Tako je tudi letos ob zaključku sezone ponosno stal ob strani našim orlom in jih s pomočjo #simplyfans navijačev spodbujal na krilih njihovih uspehov.

VIP izkušnja v Planici

Letos so v Gorenju z namenom še večje navijaške spodbude našim orlom organizirali posebno nagradno igro »Na #simplyfans krilih do zmage v Planici«. Petim nagrajencem so v soboto, 24. marca, omogočili posebno VIP izkušnjo. Nad Planico so poleteli s helikopterjem in si v družbi njim drage osebe v udobnem ambientu Kluba 239 ogledali tekmo na planiški velikanki. Kot se za prave navijače spodobi, so prejeli tudi uradno kapo nordijske reprezentance in par #simplyfans krilc.

Nordijci obiskali Gorenje

Smučarski skakalci in skakalke, tekači in tekačice ter kombinatorci pa so ob zaključku letošnje sezone obiskali Gorenje. Športnikom in trenerjem, med katerimi so bili glavni trener Goran Janus, skakalca Peter Prevc in Jernej Damjan, skakalka Urša Bogataj ter tekačica Anamarija Lampič, je čestital Drago Bahun, član uprave Gorenja, delavski direktor ter predsednik Organizacijskega komiteja Planica: »Ponosni smo na naše športnike, saj dokazujejo, da sta med boljšimi in slabšimi obdobji tako v življenju kot v športu še kako pomembna trdo delo in vztrajnost. Že več kot 25 let smo skupaj v dobrem in slabem in še naprej bomo gradili prihodnost slovenskih nordijskih športov.« Prisotni so v dar prejeli sušilce za lase Gorenje, Peter Prevc, ki ga letos čaka še poseben družinski dogodek, pa aparat iz Gorenjeve Baby kolekcije. Za popestritev prijetnega druženja sta poskrbela tudi skakalca Timi Zajc in Anže Lanišek, ki sta se zaposlenim pridružila med razgibavanjem na delovnem mestu.