Arhiv novic

E Diel, 19. Nëntor 2017, Velenje

Gorenje med največjimi partnerji evropskega rokometa

Gorenje med največjimi partnerji evropskega rokometa

Gorenje je postal uradni pokrovitelj prihajajočih evropskih prvenstev na Hrvaškem leta 2018 ter na Norveškem, Švedskem in v Avstriji leta 2020, vse do konca sezone 2019/20 pa je tudi ekskluzivni partner VELUX EHF Lige prvakov. S tem krepi rast prepoznavnosti blagovne znamke Gorenje v svetu, s hashtagom #simplyfans pa spodbuja športno navijanje navijačev v regiji, Evropi in po svetu.

Razmišljanje prek meja in omejitev je v samem DNK Gorenja, enega vodilnih proizvajalcev izdelkov za dom v Evropi. Za doseganje ambicioznih ciljev v zelo konkurenčnem okolju je tudi interna kultura najbolj globalnega slovenskega podjetja podobna vrhunski rokometni sedmerici - temelji na ekipnem duhu, bogatih izkušnjah, sodeluje osredotočeno, spodbuja kreativnost in sledi jasno zastavljeni strategiji.

Pokroviteljstvo rokometa, ki je med bolj priljubljenimi kolektivni športi v Evropi je že dolgo del Gorenja, ki pa so ga sedaj razširili na mednarodno raven. »Z razširitvijo tradicionalnega partnerstva Gorenja v rokometu na pokroviteljstvo pomembnih tekmovanj EHF bomo okrepili prepoznavnosti blagovne znamke Gorenje na naših ključnih trgih, ki so hkrati tudi države, kjer so priljubljenost rokometa ter spremljanje in gledanost lige prvakov in evropskih prvenstev največji,« je potrdil Franjo Bobinac, predsednik uprave Gorenja.