Arhiv novic

E Martë, 1. Tetor 2013, Murska Sobota

Gorenje je odprlo svoj peti Gorenje Studio v Murski Soboti

Gorenje je odprlo svoj peti Gorenje Studio v Murski Soboti
Gorenje širi mrežo lastne maloprodaj na slovenskem trgu. V teh dneh so v Murski Soboti odprli svoj že peti Gorenje Studio, s celovito ponudbo izdelkov blagovne znamke Gorenje. Tako je Gorenje s ponudbo vseh svojih prodajnih programov in predstavništvom servisa odslej prisotno tudi v Pomurju. Ob odprtju so pripravili pester program za obiskovalce in obdarili prvih 50 kupcev bele tehnike z malimi gospodinjskimi aparati. Še vedno traja tudi akcijska ponudba za nakup na 36 obrokov brez obresti.

Studio Gorenje Murska Sobota na Lendavski cesti 66b se razprostira na 400 m2 prodajnih površin in ponuja širok izbor kuhinj, kopalnic, bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, posode, bojlerjev in toplotnih črpalk.

S tem v Gorenju Slovenija zaključujejo prvo fazo širitve svoje lastne maloprodajne mreže, ki smiselno dopolnjuje Gorenjevo ponudbo pri partnerskih trgovcih in trgovskih verigah ter prisotnost blagovne znamke Gorenje v specializiranih kuhinjskih studiih. Gorenje je s svojimi prodajnimi studii sedaj prisotno v Ljubljani, Velenju, Kopru, Mariboru in Murski Soboti, širitev maloprodajne mreže pa se bo v prihodnje nadaljevala tudi v drugih slovenskih regijah.

Studio Gorenje Murska Sobota so v skladu z najsodobnejšimi trendi notranjega oblikovanja prodajnih salonov zasnovali v Gorenju, osnovna ideja ustvarjalcev pa je bila širok in raznolik nabor prodajnih programov čim bolje predstaviti, hkrati pa ohraniti odprt in pregleden prostor, v katerem se kupec dobro počuti in zlahka orientira.

Za vse prebivalce Pomurja pa je seveda zelo dobrodošla novica, da je v sklopu Gorenje Studia odprt tudi nov servisni center, s katerim se želi Gorenje še bolj približati svojim kupcem.

»Novi studio v Murski Soboti pomeni pomembno dopolnitev lastne maloprodajne mreže, hkrati pa priložnost za pomurske kupce, ki odslej lahko najdejo celotno Gorenjevo ponudbo na enem mestu,« je ob odprtju dejala Marina Borkovič, direktorica Gorenje Studia.
V Gorenju so ob tej priložnosti še posebej ogreli srca družine v stiski s Pomurja. V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, s katero tudi sicer redno sodelujejo, so pomagali eni od socialno šibkih družin, ki jih je dandanes tudi na Slovenskem vse več. Jesenski dnevi bodo tako lepši za družino Mrak, ki je na včerajšnji prireditvi prejela sodobno kuhinjo Gorenje.
Sekretarka Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, Anita Ogulin se je ob tej priložnosti zahvalila za dolgoletno sodelovanje: »Težko je opisati občutja, ko mamici treh nepreskrbljenih otrok, ki premaguje neozdravljivo bolezen in nima niti najskromnejših sredstev za preživetje, kaj šele opremo za stanovanje, sporočiš novico, da jim Gorenje podarja povsem novo, sodobno kuhinjo. Nepredstavljiva hvaležnost podjetju, ki si s svojimi donacijami prizadeva za pomoč družinam z družbenega dna, ki jih je v brezno nepredstavljive revščine pahnila brezposelnost in bolezen. Kuhinja ostaja, kot nekoč, najsvetlejši prostor družine in tako bo tudi v novi zgodbi. Čudovita kuhinja Gorenje je postala novo upanje za lepšo prihodnost družine. Zato hvala Gorenju in hvala vsem, ki vam je mar za otroke, družine in posameznike. Za vse tiste, ki jim ne krivim ne dolžnim, življenje preprosto obrača hrbet.«