Arhiv novic

E Shtunë, 1. Shtator 2012, Berlin

Na sejemskem prostoru Gorenja vse dni živahno

Na sejemskem prostoru Gorenja vse dni živahno
Sejem zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov IFA, na katerem se tudi letos med 1439 razstavljavci z vsega sveta s svojimi inovacijami in novostmi predstavlja Gorenje, je v polnem teku. Tudi na sejemskem prostoru Gorenja je bilo že prvi dan zelo živahno, prav tako bo tudi v prihodnjih dneh.
Gorenje se v Berlinu predstavlja pod sloganom »Inovacije za zdrav življenjski slog«, pod katerim je združilo z red dot nagrajeno revolucionarno indukcijsko kuhališče IQcook z vrhunsko tehnologijo parnega kuhanja, prvi sušilnik perila s tehnologijo IonTech in antialergijskim delovanjem, novo generacijo pralnih in sušilnih strojev z inovativno tehnologijo SensorIQ in novo generacijo inteligentnih hladilnikov, ki omogočajo kakovostno shranjevanje hrane na dolgi rok.

IQcook, vrhunska tehnologija parnega kuhanja

V središču Gorenjeve predstavitve v Berlinu je revolucionarno indukcijsko kuhališče IQcook, z  vrhunsko tehnologijo parnega kuhanja IQsteam, ki povsem spreminja način kuhanja in, v skladu s svetovnimi trendi, promovira zdravo kuhanje. IQcook je prvo kuhališče na svetu, ki omogoča samodejne načine kuhanja v pari, hkrati pa zagotavlja popolnoma varno, energijsko in časovno optimirano ter nadzorovano kuhanje s pomočjo IQ inteligentnih senzorjev, ki samodejno preprečujejo prekipevanje ali prismoditev vsebine v loncu. Uporabniku prilagojeni prednastavljeni načini kuhanja, kot so IQsteam, IQboil, IQpro, IQfry in IQgrill pa še dodatno poenostavljajo pripravo številnih jedi. Sedaj je uporabnik lahko povsem brez skrbi, tudi če se med pripravo obroka zgodi kaj nepredvidenega – nič več prevrete ali prismojene hrane. Revolucionarna tehnologija IQcook, ki je prejela tudi eminentno nagrado red dot design award 2012, je v celoti rezultat Gorenjevega lastnega razvoja in oblikovanja. Slovenskim kupcem na voljo že to jesen.

Na sejemskem prostoru so za promocijo zdravja poskrbeli z demonstracijo IQcook parnega kuhanja z degustacijami za obiskovalce, dobro voljo med obiskovalci pa ves čas trosita pantomimika v UltraWhite&PerfectBlack outfitu, iz Plesnega teatra IGEN.

Obiskovalce Gorenjevega razstavanega prostora z vodenimi predstavitvami med sejemskimi novostmi tudi letos popelje popularna nemška televizijska in radijska voditeljica Britta Wiegand, v družbi simpatičnih pantomimikov, seveda.