Arhiv novic

E Premte, 31. Gusht 2012, Berlin

Gorenje na svetovni sceni IFA 2012

Gorenje na svetovni sceni IFA 2012
V Berlinu se danes pričenja največji svetovni sejem zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov IFA 2012. V Gorenju, ki se sejma udeležuje že peto leto zapored, odkar je sejem odprl vrata proizvajalcem gospodinjskih aparatov, tudi letos pričakujejo številne poslovne partnerje z vsega sveta.

Inovacije iz Gorenja za zdrav življenjski slog

V središču letošnje sejemske predstavitve pod sloganom “Inovacije za zdrav življenjski slog” je v središču pozornosti z Red Dot nagrajeno revolucionarno indukcijsko kuhališče IQcook, ki predstavlja vrhunsko tehnologijo parnega kuhanja, prvi sušilnik perila z IonTech tehnologijo in antialergijskim delovanjem, nova generacija pralnih in sušilnih strojev z inovativno SensorIQ tehnologijo in nova generacija inteligentnih hladilnikov, ki omogoča kakovostno shranjevanje hrane na dolgi rok.

Tako so na IFI premierno predstavljene Gorenjeve linije aparatov, ki s svojimi inovativnimi lastnostmi, inteligentnimi funkcijami ter samodejnimi načini delovanja upoštevajo tudi vidik zdravja ter uporabnikom omogočajo boljši in bolj zdrav način življenja, kar je tudi eden vodilnih svetovnih trendov. Poleg inovativnih tehnologij aparate odlikujejo izvrstno oblikovanje, preprosta uporaba ter izjemna energijska učinkovitost in okolju prijazno delovanje.

Franjo Bobinac, predsednik uprave Gorenja: “IFA je nedvomno najpomembnejši poslovni dogodek v naši branži, ki se ga udeležijo vsi največji igralci. Nastop na sejmu je odlična priložnost za sklepanje novih poslov in krepitev ugleda blagovne znamke Gorenja. Verjamem, da bomo tudi letos s številnimi inovacijami in novostmi, s katerimi podpiramo bolj zdrav in kakovostnejši način življenja, prepričali poslovne partnerje in navdušili končne kupce."

IQcook, vrhunska tehnologija parnega kuhanja

Gorenje IQcook indukcijko kuhališče je prvo kuhališče na svetu, ki mu lahko povsem zaupamo. Zagotavlja popolnoma varno, energijsko in časovno optimirano in nadzorovano kuhanje s pomočjo IQ inteligentnih senzorjev, ki samodejno preprečita prekipevanje ali prismoditev, uporabniku prilagojeni prednastavljeni načini kuhanja IQsteam, IQboil, IQpro, IQfry in IQgrill pa še dodatno poenostavljajo pripravo številnih jedi. Sedaj je uporabnik lahko povsem brez skrbi, tudi če se med pripravo obroka zgodi kaj nepredvidenega – nič več prevrete ali prismojene hrane. Revolucionarna tehnologija IQcook, ki je prejela eminentno nagrado nagrado red dot design award 2012, je v celoti rezultat Gorenjevega lastnega razvoja in oblikovanja. 

Inovacije za bolj kakovostno in zdravo življenje

V Gorenju je vse več razvojnih razmišljanj in inovacij na izdelkih usmerjenih v skrb za zdravje in dobro počutje uporabnikov, ki jim je, kot kažejo tudi svetovni trendi, poleg vpliva na okolje vse bolj pomemben tudi zdrav življenjski slog. Tako novi aparati za dom iz Gorenja, razstavljeni na IFI, poleg enostavnosti upravljanja in vse večje avtomatizacije postopkov ponujajo tudi rešitve, ki v največji možni meri ohranjajo naše zdravje in omogočajo kakovostno in udobno življenje.

Vabimo vas, da obiščete razstavni prostor Gorenja in spoznate, kako revolucionarne novosti iz Gorenja poskrbijo za lepši, enostavnejši in zdravju prijazen vsakdan. Pričakujemo vas na razstavi Home Appliances@IFA v Berlinu, na razstavnem prostoru 201, Hala 1.1, vse sejemske dni, od 10. do 18. ure.