Arhiv novic

E Martë, 8. Maj 2012

Spletna Vestna pralnica

Spletna Vestna pralnica

Vse brezmadežno čisto, ne le vaše perilo

Gorenje predstavlja Novo generacijo pralnih in sušilnih strojev. Poleg klasičnih marketinških orodij so v Gorenju tokrat pripravili tudi zabavno spletno aplikacijo s pomenljivim imenom Vestna pralnica.

Gre za vsebinsko inovativen koncept predstavitve novih izdelkov preko interaktivne spletne igre, ki s kreativnim pristopom angažira obiskovalca, hkrati pa mu omogoča, da s tem, ko »opere kakšen svoj madež« sodeluje v nagradni igri, katere glavna nagrada je pralni stroj nove generacije Gorenje W6423, z izostrenim čutom za vaše perilo.

Kdaj ste nazadnje prali perilo? Kaj pa – svojo vest? :) Vstopite v Vestno pralnico, zaupajte nam, katera nagajivost vam je v zadnjem času priklicala izdajalsko rdečico na obraz in povabite h glasovanju še prijatelje.

V finale natečaja Operi svojo vest, ki bo 15. junija 2012, bo povabljenih: 5 skesancev, ki bodo zbrali največ všečkov na madež, objavljen na Vestni pralnici, ter 5 nagajivcev, ki jih bo izbrala strokovna komisija. Glavni zmagovalec, ki si bo po izboru strokovne žirije najbolj temeljito opral vest, bo dobil Gorenjev pralni stroj nove generacije, ki jo v celoti odlikujejo nove tehnologije nege perila ter izjemna učinkovitost.