Arhiv novic

E Shtunë, 14. Prill 2012, Velenje

Živahen utrip v Gorenjevih studiih

Živahen utrip v Gorenjevih studiih
V Gorenjevih studiih v Velenju, Ljubljani in Mariboru je v soboto, 14. aprila 2012, dan minil v znamenju odprtih vrat, s številnimi predstavitvami in ugodnostmi za kupce. V Velenju so odprli tudi vrata tovarne. Tako so si številni obiskovalci lahko ogledali, kako poteka proizvodnja hladilnikov.

Dan odprtih vrat Gorenja

Pester program dogajanja za vso družino ter ugodnosti ob nakupih so k obisku pritegnili številne obiskovalce, ki so jim v Gorenju postregli z rogljički in kavico ter jim demonstrirali pripravo jedi s parnim kuhalnikom. Skupaj so pripravljali in okušali tudi zdrave sadne napitke in pekli kruh v najsodobnejših Gorenjevih pečicah. 

Kako nastane hladilnik?

V Velenju so ob Dnevu odprtih vrat odprli tudi vrata proizvodnje in obiskovalcem predstavili, kako poteka proizvodnja hladilnikov. Ogled so zaključili z obiskom Navisa, ki velja za enega najsodobnejših logističnih centrov v Evropi. Iz njega odpremljajo gospodinjske aparate Gorenje na vse konce sveta.

Kotiček za otroke

V Gorenjevem studiu v Velenju je v kotičku za najmlajše poskrbljeno za ustvarjalno igro otrok. Ob Dnevu odprtih vrat pa so najmljaši uživali tudi v ustvarjalni delavnici peke piškotov.