Arhiv novic

E Hënë, 23. Prill 2012, Koper

Živahen vikend v Gorenjevem primorskem studiu

Živahen vikend v Gorenjevem primorskem studiu

Gorenje odslej bliže primorskim kupcem

Gorenje je v petek v koprskem Planetu Tuš odprlo vrata novega prodajnega studia - Studia Gorenje Koper. V dneh po odprtju so studio obiskali predstavniki in predstavnice slovenskih nordijskih reprezentanc ter karizmatična nekdanja smučarska tekačica Petra Majdič, ki nas je še do pred kratkim razveseljevala s svojimi športnimi uspehi. Druženje z obiskovalci je bilo zares prijetno in seveda športno razigrano.  

Studio Gorenje Koper na 1.200 m2 prodajnih površin ponuja širok izbor malih in velikih gospodinjskih aparatov Gorenje, Gorenje+ in Körting ter kuhinjskega in drugega pohištva, kopalniške opreme, ogrevalne tehnike in keramike Gorenje.

Po petkovem odprtju je v Gorenjevem novem prodajnem studiu sledil živahen konec tedna, z obiski znanih slovenskih športnikov in s pestrim dogajanjem.

V Gorenjevi aktivni kuhinji in na otroških kulinaričnih delavnicah je ves čas omamno dišalo, obiskovalce koprskega Planeta Tuš pa je pritegnila tudi Gorenjeva olimpijada, na kateri so se vsak dan lahko pomerili z znanimi slovenskimi športniki: Petro Majdič, Jurijem Tepešem, Vesno Fabjan, Alenko Čebašek, Robertom Kranjcem in Petrom Prevcem, Jernejem Damjanom in Juretom Šinkovcem. Gorenje je namreč dolgoletni ponosni pokrovitelj slovenskih nordijskih reprezentanc.