Arhiv novic

E Enjte, 23. Qershor 2011, Ljubljana

Najlepše darilo za sanjsko poroko

Najlepše darilo za sanjsko poroko

Gorenje je podprlo natečaj Sanjska poroka, ki jo izvaja priljubljena ženska priloga Nika, časopisne hiše Dnevnik. Sanjski par je že izbran, finalista sta Tanja Mevc in Boris Ciglar, ki jima je Gorenje podarilo sanjski kombinirani hladilnik Gorenje made with CRISTALLIZEDTM Swarovski Elements.

Tanja Mevc in Boris Ciglar sta se v sklopu priprav na poroko minuli teden že oglasila v prodajnem salonu Gorenja na Brnčičevi v Črnučah, kjer ju je slavnostno pripravljen že čakal kombiniran hladilnik in zamrzovalnik Gorenje. »Hladilnik v kuhinji že čaka prosto mesto, črn, posut s kristali swarovski pa bo lepo dopolnil najino kuhinjo, ki je v kombinaciji črno-bele barve,« je nagrado zadovoljno komentirala Tanja. Po kratki predaji hladilnika in potrebnih informacijah glede njegove uporabe sta se Tanja in Boris odpeljala do Zlatarne Celje, kjer sta po tehtnem premisleku izbrala prstana iz belega zlata, njen je tudi posut z bleščečimi kamenčki. Usklajeno lesketanje prstana in hladilnika bo mladi par zagotovo še dolgo spominjal na njuno sanjsko poroko.

Kombinirani hladilnik in zamrzovalnik Gorenje NRK 67358 SB je pravi čudež sodobne tehnike: No Frost Absolute, zaslon na dotik z multimedijsko opremo (radio, glasovna sporočila, recepti in nasveti), digitalni prikaz temperature v hladilnem in zamrzovalnem delu, opozorilo na previsoko temperaturo v zamrzovalnem delu in opozorilo na odprta vrata, sistem kroženja zraka MultiFlow, predal na teleskopskih vodilih Zero'n'Fresh, funkcija počitniškega delovanja, funkcija varčnega delovanja, samodejno odtajevanje hladilnega in zamrzovalnega prostora, elegantna črna barva, neto prostornina hladilnika/zamrzovalnika 245/75 litrov in detajl: kristali swarovski.

Sanjska poroka, se bo odvila v začetku avgusta v Piranu, kjer bo potekal obred, kasneje pa se bosta mladoporočenca v družbi svatov zabavala na terasi restavracije Laguna v Marini Portorož. Vsem, ki so poročne priprave že občutili na lastni koži, ni treba omenjati, da sta Tanja Mevc in Boris Ciglar, finalista Nikine akcije Sanjska poroka, že precej nestrpna, a hkrati zadovoljna, da bosta svojo desetletno ljubezensko pot končno zapečatila tudi s poročnim prstanom.