Arhiv novic

E Martë, 28. Qershor 2011, Limbuš

Razstavno-prodajni salon Gorenje Limbuš v novi podobi z bogato ponudbo in številnimi ugodnosti

Razstavno-prodajni salon Gorenje Limbuš v novi podobi z bogato ponudbo in številnimi ugodnosti

Gorenje je danes v Limbušu pri Mariboru, na Limbuški cesti 2 (lokacija Marles), odprlo popolnoma prenovljen razstavno-prodajni salon v treh nadstropjih z več kot 1000 m2 prodajnih površin, kjer najdete vse za vaš dom. Čaka vas razširjena in obogatena ponudba pohištva in gospodinjskih aparatov, kopalniške opreme in keramike Gorenje, odslej pa je na tej lokaciji tudi mariborska enota Gorenje Servisa. Za vse obiskovalce so pripravili nagradno igro s privlačnimi nagradami, vabijo pa vas tudi, da izkoristite velike otvoritvene popuste in druge ugodnosti.

V treh nadstropjih prenovljenega razstavno-prodajnega salona si je mogoče ogledati 28 kuhinj Gorenje in Marles z gospodinjskimi aparati Gorenje ter kopalnice, spalnice, dnevne in otroške sobe ter predsobe Gorenje. Za boljšo predstavo o možnostih razporeditve in možnih kombinacijah je na ogled tudi 60 m2 veliko opremljeno stanovanje.

Poleg bogate izbire pohištva je v salonu na ogled postavljenih več kot 200 modelov velikih gospodinjskih aparatov Gorenje, mali gospodinjski aparati, posoda, zabavna elektronika, kupcem pa na voljo pa so tudi nova profesionalna čistila Gorenje Original Care. Za hiter in ugoden nakup so poskrbeli še z Gorenje Outlet oddelkom. Da bo res vse na enem mestu, pa je v prostorih Razstavno-prodajnega salona Gorenje Limbuš tudi enota Gorenja Servis, ki hitro in učinkovito poskrbi za popravila gospodinjskih vaših aparatov.

Vabljeni v prenovljen razstavno-prodajni salon Gorenje Limbuš, na Limbuški cesti 2, kjer v treh nadstropjih najdete vse za dom.