Arhiv novic

E Enjte, 10. Shkurt 2011, Velenje

Gorenje R.E.D. set

Gorenje R.E.D. set

Trend v rdečem

Tudi najbolj drzni zardevajo! Ekskluzivna linija izbranih aparatov Gorenje R.E.D. set, ki je bila premierno predstavljena na sejmu IFA v Berlinu, je že na voljo tudi slovenskim kupcem. Odlikuje jo ekstravagantna obarvanost, estetska oblika ter okolju prijazno delovanje, s poudarkom na varčni porabi električne energije in vode.

Rdeči izstopajoči trio R.E.D. set, ki ga sestavljajo hladilno-zamrzovalni aparat, pralni stroj ter kondenzacijski sušilnik s SteamTech tehnologijo, navduši tako s svojim drznim stilom, kot tudi s tehnološko dovršenostjo, slovenskim kupcem pa je za zdaj na voljo v spletni prodaji.

Rdeče lakirani hladilno - zamrzovalni aparat Gorenje R.E.D. set RK60359HRD je v kuhinji pravi magnet za oči. Poglede privlači s svojo  višino in moderno zaobljeno obliko vrat, prepriča pa tudi s prostorno in transparentno notranjo ureditvijo. Obliko in funkcionalnost pa dopolnjuje tudi njegova varčnost, saj sodi v energijski razred A++ in porabi le 209 kWh na leto.

Pralni stroj Gorenje R.E.D. set WA72145RD s sistemom AquaStop in funkcijo SterilTub ne prepriča samo s privlačno zunanjostjo, temveč tudi z odličnimi ekološkimi lastnostmi. S trojno A-10%AA oznako za učinkovito porabo energije ter pralne in ožemalne učinke, se uvršča med naučinkovitejše aparate na trgu. Številne tehnične izboljšave pa omogočajo, da ta zmogljivi aparat porabi do 10 odstotkov manj energije kot določa standard za uvrstitev v energijski razred A. Poraba vode na pralni cikl znaša le 49 litrov.

Kondenzacijski sušilnik Gorenje R.E.D. set D72345RD predstavlja posrečeno simbiozo oblike in tehnične dovršenosti, ki jo podpirajo številne napredne uporabne funkcije in programi sušenja ter osveževanja perila. Njegova sušilna zmogljivost je 7 kg, uvršča pa se v varčni B energijski razred. Sušilnik perila iz serije R.E.D. set z velikim premerov vrat (34 cm) in širokim odpiranjem do 180° za udobno vlaganje perila ter bobnom iz legiranega jekla bo zadovoljil vsa vaša pričakovanja glede funkcionalnosti. Zahvaljujoč njegovemu extravagantnemu izgledu pa ga ne bomo želeli skriti, ampak ga  bomo z veseljem postavili na vidno mesto v našem stanovanju.