Arhiv novic

E Martë, 16. Nëntor 2010, Velenje

Visoka učinkovitost čiščenja – PyrolyseSupreme

Visoka učinkovitost čiščenja – PyrolyseSupreme

Nove Gorenjeve pečice s pirolizo

Gorenjeve pečice s pirolizo – PyrolyseSupreme sodijo med najučinkovitejše na trgu. Odlikuje jih popoln pirolitični koncept samodejnega čiščenja. Zahvaljujoč visoki temperaturi okrog 500 °C ter inovativni kombinaciji grel in kroženja zraka s pomočjo ventilatorja, je zagotovljena optimalna čistost, tudi v najbolj skritih kotičkih.

Program traja dobro uro in pol, 30 minut po zaključku programa pa ostanke umazanije v obliki prahu preprosto obrišete z vlažno krpo in čiščenje je končano. Notranjost pečice, pekači in žična vodila so prevlečeni s posebnim, visoko temperaturno odpornim pirolitičnim emajlom, zato jih med postopkom pirolize ni treba odstranjevati. 

Pečice so opremljene z učinkovito halogeno osvetlitvijo. Med procesom pirolitičnega čiščenja se pečica segreje na okoli 500 °C. Ko temperatura doseže 250 °C, se vrata zaradi uporabnikove varnosti samodejno hermetično zaprejo oziroma zaklenejo. Kot smo že dejali, skupaj s pečico lahko čistite tudi nekatere pripomočke. ki tako lahko ostanejo v pečici. 

Zahvaljujoč visoki temperaturi ter inovativni kombinaciji grel in kroženja zraka s pomočjo ventilatorja, je zagotovljena optimalna čistost, tudi v najbolj skritih kotičkih. V zgornjem delu pečice se nahaja poseben katalizator, ki med procesom čiščenja sproti odstranjuje neprijetne vonjave ter dim. Glede na umazanost notranjosti pečice je možno izbirati med 3 stopnjami intenzivnosti čiščenja. PyroGentle (nežna, čas trajanja: 90 min), PyroNormal (srednja, čas trajanja: 120 min) ali PyroIntensive (močna, čas trajanja: 150 min).
Ko temperatura  spet pade pod 300 °C, se vrata pečice ponovno odklenejo, takrat ostanke umazanije v obliki prahu preprosto obrišete z vlažno krpo in čiščenje je končano. Pri normalni uporabi pečice zadošča, da pirolitično čiščenje opravite vsake dva do tri mesece.