Arhiv novic

E Enjte, 6. Maj 2010, Velenje

Danes in jutri Gorenje Trade Show@Home Interior

Danes in jutri Gorenje Trade Show@Home Interior

Premierna predstavitev novih kuhinj Gorenje in Marles

Podjetje Gorenje Notranja oprema, ki proizvaja in trži kuhinje pod priznanima blagovnima znamkama Gorenje in Marles, danes in jutri na sejemski prireditvi Gorenje Trade Show@Home Interior premierno predstavlja popolnoma prenovljene programe kuhinj obeh znamk, ki bodo kupcem na voljo že junija letos.

V dveh sejemskih dnevih pričakujejo več kot 650 poslovnih partnerjev in predstavnikov medijev iz 24 držav, poleg novih programov kuhinj pa so v prenovljenem Razstavno prodajnem salonu Gorenja v Velenju na ogled tudi novosti na področju gospodinjskih aparatov, ostalega pohištva, kopalnic ter keramike.

Podjetje Gorenje Notranja oprema ima na področju izdelave kuhinj že skoraj šest desetletij dolgo tradicijo. V jubilejnem letu Gorenja na trge vstopa s popolnoma prenovljenim programom kuhinj, veliko novosti pa je tudi na programih dnevnih sob ter kopalnic in keramike. V Gorenju Notranji opremi so se po temeljiti analizi prodajnega asortimana kuhinj blagovnih znamk Gorenje in Marles namreč odločili repozicionirati obe blagovni znamki.

»Prevetrili, osvežili in poenotili smo celoten asortiman kuhinj obeh blagovnih znamk,  ohranili so nekatere najbolje prodajane kuhinje, ostale pa so opustili in jih zamenjali z izbranimi novimi programi kuhinj. Tako bomo znižali stroške, z jasno prodajno strategijo ter bolj bogatim prodajnim programom pa dosegli večjo prodajo. Z vsemi temi ukrepi želimo dolgoročno postati vodilna blagovna znamka kuhinjskega pohištva na trgih Zahodnega Balkana,« napoveduje Uroš Marolt, član uprave Gorenja, odgovoren za Gorenje Notranjo opremo.

Nova generacija kuhinj se ponaša s pestro izbiro materialov, vrhunskim oblikovanjem in visoko funkcionalnimi praktičnimi rešitvami odpiranja, osvetlitev in razporeditve prostora. Oblikovno sledijo najnovejšim modnim smernicam kuhinjskega pohištva, predvsem pa so usklajene z linijami gospodinjskih aparatov Gorenje s čistimi sijajnimi površinami, s posebej oblikovanimi ročaji in zaobljenimi stranicami, ki so prepoznavni znak novih linij gospodinjskih aparatov te blagovne znamke. Tako je Gorenje bolj konkurenčno tudi s ponudbo vgradnih gospodinjskih aparatov, saj potrošnikom ponuja celostno storitev opreme kuhinjskega ambienta.