Arhiv novic

E Premte, 7. Maj 2010, Velenje

Keramika za vsak okus

Keramika za vsak okus

Oblačimo stene in tla

Na sejemski prireditvi Gorenje Trade Show@Home Interior v Velenju so bile predstavljene tudi novosti v programih kopalniške opreme in keramike. Nove kopalnice bodo na trgih predvidoma do konca leta, najnovejši programi keramike pa so že v prodajnih salonih po Sloveniji.

Ena od novosti je tudi novi format ploščic 20x40 cm v toplih bež in čokoladno rjavih, belih ali sivih tonih. Navidezno ozka barvna paleta ponuja številne možnosti kombiniranja. Lahko posežete po eni barvi ali pa jih med seboj kombinirate: ljubitelji klasike bodo posegli po dvobarvni kombinaciji, tisti bolj drzni, z eksperimentalnim duhom pa morda celo po tribarvni.

Minimalizem ali razkošje

Dekorji so, na eni strani preprosti in minimalistični s pridihom filigranske obdelave in rahlo reliefnimi površinami, na drugi strani pa razkošni vzorci s stiliziranimi rastlinskimi motivi, dodatno obogateni z zlatimi in srebrnimi nanosi, kar daje metalni efekt. Vse dekorje se lahko tudi medsebojno kombinira, kar še obogati izgled.

Serija CITY temelji na enostavnih pravokotnih linijah, ki s komaj opaznim lesketanjem ustvarjajo elegantno, odprto, minimalistično kopalnico.

Za serijo KROMA je značilen moden geometričen vzorec. S kombinacijo zlata in smetanovih ter čokoladnih odtenkov ima kopalnica pridih prestiža in topline, hkrati pa deluje moderno in udobno.

Serija KUBA z različnimi dekorativnimi elementi omogoča konstruiranje tako minimalistične kot tudi bogate in pravljično razkošne kopalnice.