Arhiv novic

E Mërkurë, 4. Mars 2009, Velenje

Prenosna indukcijska kuhališča Gorenje

Gospodinjski aparati kompaktnih mer postajajo praktični

Za največje kuharske podvige ni več potrebna velika, razkošna kuhinja. Gorenje je predstavilo dva modela novih prenosnih indukcijskih kuhališč IC2000SP in IC3400DP. Njihova posebnost je predvsem v tem, da jih lahko postavite kamorkoli in takoj pričnete s kuhanjem. Še posebej bodo dobrodošla v študentskih garsonjerah, počitniških hišicah ali kampih, kjer si več kot uporabno kuhinjo lahko hitro pričarate tudi v najmanjšem kotičku prostora. Z nekaj domišljije, veliko kuharskega navdiha in prenosnimi indukcijskimi kuhališči iz Gorenja je profesionalna kuha mogoča vsepovsod.

Touch control - 10 stopenj moči - Natančna nastavitev temperature

Nova modela Gorenjevih prenosnih indukcijskih kuhališč v elegantnem dizajnu se ponašata kar z desetimi stopnjami moči, ki omogočajo pripravo najbolj zahtevnih jedi, njuna edinstvena prednost pa je tudi možnost nastavitve temperature. 
Dogajanje lahko spremljate na priročnem LED prikazovalniku, da se ne boste zmotili in uporabili napačne posode, pa vas bo opozoril kar sam aparat z vgrajenim varnostnim sistemom. Čiščenje kuhališča  je enostavno, prav tako kot njegovo shranjevanje, v obdobjih, ko ga ne potrebujete. Zaradi kompaktne velikosti ga lahko pospravite v omaro in prosto delovno površino namenite drugim opravilom. Da je prenosno indukcijsko kuhališče res primerno za vsakogar, dokazuje tudi cena: novi kulinarični pripomoček kompaktnih mer je lahko vaš že za dobrih sto evrov. Poleg tega pa ne smemo pozabiti še vseh ostalih prednosti indukcije, ki velja za izjemno hitro in varčno.