Arhiv novic

E Enjte, 6. Mars 2008, Ljubljana

Podelili nagrade zmagovalcem natečaja "Spedenaj mi sliko!"

Podelili nagrade zmagovalcem natečaja "Spedenaj mi sliko!"
V Razstavno - prodajnem salonu Gorenja v Ljubljani so podelili nagrade zmagovalcem natečaja »Spedenaj mi sliko!«, ki se je zaključil v januarju. Natečaj je potekal v sodelovanju s spletno stranjo www.go-design.si v sklopu nagradnih natečajev, ki potekajo pod geslom »Spedenaj si vse okoli sebe!«.

Sodelujoči so poprijeli za kamero ali fotoaparat ter posneli oglas za televizijski sprejemnik znamke Gorenje. Žirijo in obiskovalce spletne strani je najbolj prepričal Grega Ivančič iz Ormoža, ki je skupaj s štirimi prijatelji ustvaril oglas »Ne bo vam žal«. Prejel je glavno nagrado, vrhunski Gorenjev LCD televizor novega rodu, ki za izboljšavo slike uporablja najnaprednejši videoprocesor s tehnologijo Pixellence.

V prostorih Gorenja so pripravili simpatičen sprejem za nagrajence natečaja »Spedenaj mi sliko«, kjer smo jih lahko prvič tudi v živo spoznali in ugotovili, kdo so avtorji, ki so se skrivali pod vzdevki kokca, žido in davis. To so Grega Ivančič iz Ormoža, Uroš Židanek iz Radomelj in Jože Baša iz Ljubljane. Najbolj je presenetila pisana druščina mladih fantov iz Ormoža, ki so se kljub rosnim letom s svojim duhovitim oglasom, dobro igro, zanimivo scenografijo in odlično režijo uvrstili na prvo mesto.

Vsi trije nagrajenci so prejeli čestitke in nagrade iz rok komercialnega direktorja Daniela Kajzerspergerja. Prvo uvrščeni je prejel že omenjeno glavno nagrado, televizor Gorenje LCD 37 VIP 81 BPHD, drugo uvrščeni je prejel televizor Gorenje LCD 20 S 51, tretje uvrščeni pa DVD predvajalnik Gorenje DVR 2000 X .

Celoten potek natečaja, posnetke zmagovalnih oglasov in slike s podelitve nagrad si lahko ogledate na spletni strani www.go-design.si.