Arhiv novic

E Premte, 21. Mars 2008, Velenje

Gorenjeva pomlad prinaša Bello

Prvi pomladni dan nežno prebuja naravo okoli nas, v naše domove vnaša svežino in novo življenje, naše čute pa bo zagotovo prebudil tudi predmet poželenja te pomladi - nova Gorenjeva bela plazma.

V preteklem letu je Gorenje presenetilo javnost s kolekcijo gospodinjskih aparatov priznanega oblikovalca Ora-Ïta v črni barvi, v tem letu pa so v Gorenju ponovno stopili korak stran od običajnega in poskrbeli za estetsko novost, tokrat na področju zabavne elektronike. Dame in gospodje, predstavljamo vam Bello – novo BELO plazmo iz Gorenja.

Posebnost nove plazme je njena zunanja podoba, ki je bela in elegantno minimalistično oblikovana. Sprejemnik je velik, tanek in primeren za poljubno nameščanje s pomočjo stojala ali na steno, zvočniki pa so integrirani v ohišje plazme in jih ni treba dodatno nameščati. Za lepo in zapeljivo zunanjo podobo se skrivajo visoko kakovostne tehnične lastnosti sodobnega televizorja, ki omogočajo tudi digitalni sprejem. Diagonala zaslona meri 44'' ali 106 centimetrov, kar omogoča razmerje slike 16:9 ter popolnoma geometrično in visoko kakovostno kontrastnost slike. Seveda je možna tudi priključitev drugih multimedijskih naprav, tako da boste svojo belo lepotico Bello brez težav povezali z vsemi tovrstnimi napravami, ki jih že imate doma.

Bela plazma bo zagotovo navdušila tudi najbolj zahtevne kupce, tako v tehničnem smislu kot v estetskem pogledu. Tisti najbolj drzni, ki bi želeli imeti Bello v svoji dnevni sobi, pa bodo morali z nakupom pohiteti, kajti količine so omejene, za nakup pa se bo kmalu treba postaviti v vrsto. Sicer pa - vse za Bello, kajne!

V Gorenju so tako ponovno dokazali, da imajo poleg vrhunske in najsodobnejše tehnološke proizvodnje posluh in občutek tudi za trende, estetiko in oblikovne presežke.