VC1901WRCY Fshesë

Fshesë VC1901WRCY

Fshesë Kuti Numri i aksesorëve: 1 Fshesa univerzale
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Fuqia e motorit: 1.900 W

Fuqia terheqjes: 360 W

Kuti

Numri i aksesorëve: 1

Fshesa univerzale

Qarkullimi i ajrit: 27,3 L/s

Kapaciteti i enes se pluhurit: 2 L

Gjatësia e tubit: 76 cm

Materiali i gypit: Metal

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Nisje e butë

Treguesi i kutisë së pluhurit

Aksesorë: 1

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 7 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Per pastrim te thate

Tipi i tubit: Teleskopik

Disenjua/ngjyra: E bardhë

Gjatesia e kabllit: 5,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 82 dB(A)re1pW

Fuqia e motorit: 1.900 W

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 38 × 31,5 × 29 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 40,5 × 34,5 × 32 cm

Pesha neto: 3,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,6 kg

Fuqia e instaluar: 1.600 w

Kodi i artikullit: 662823

Kodi EAN: 3838782057724

Shtesë

Produktet e ngjashme