VC1701GACWCY Fshesë

Fshesë VC1701GACWCY

G.FORCEAIR COMPACT Fshesë Kuti Numri i aksesorëve: 2 Fshesa univerzale
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

G.FORCEAIR COMPACT

Kuti

Numri i aksesorëve: 2

Fshesa univerzale

Kapaciteti i enes se pluhurit: 2,2 L

Materiali i gypit: Krom

Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli

Nisje e butë

Aksesorë: 2

Kabllo i perkulshëm

Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 7 m

Vertikal ose horizontal

Hallkë për vendosjen e tubit

Numri i rotave: 3

Rrota te gomes

Per pastrim te thate

Tipi i tubit: I montuëshëm

Disenjua/ngjyra: E bardhë

Konsumi i energjisë kWh/vit: 49,7 kWh

Gjatesia e kabllit: 5,0 m

Niveli i zhurmshmërisë: 83 dB(A)re1pW

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 36,6 × 27,1 × 26,6 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 46 × 30,5 × 35 cm

Pesha neto: 5,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 6,5 kg

Fuqia e instaluar: 1.700 w

Kodi i artikullit: 731890

Kodi EAN: 3838782151699

Shtesë

Produktet e ngjashme