MG1600W

MG1600W

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Gjatesia e kabllit: 1,3 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23 × 18 × 23 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31 × 28,8 × 20,5 cm

Pesha neto: 2,8 kg

Pesha bruto e pajisjes: 3,9 kg

Fuqia e instaluar: 350 w

Kodi i artikullit: 573857

Kodi EAN: 3838782005596

Shtesë

Produktet e ngjashme