M701B

M701B

M701B
_product/variations/distinction/colour-blackTrego të dy variacione
klikoni për të mbyllur
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E zezë

Gjatesia e kabllit: 1,5 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 31,5 × 27,7 × 28,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 33,9 × 27,7 × 28,7 cm

Pesha neto: 3,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 4,4 kg

Fuqia e instaluar: 250 w

Kodi i artikullit: 232659

Kodi EAN: 3838942469114

Shtesë

Produktet e ngjashme