M450WS

M450WS

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,5 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 31,5 × 27,7 × 28,7 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31 × 22,8 × 25,4 cm

Pesha neto: 3,5 kg

Pesha bruto e pajisjes: 4,4 kg

Fuqia e instaluar: 400 w

Kodi i artikullit: 663552

Kodi EAN: 3838782058868

Shtesë

Produktet e ngjashme