Afër
...
K15BK Ngrohese elektrike e ujit
25,99 €

Ngrohese elektrike e ujit K15BK

25,99 €
TVSH është e përfshirë në çmim
shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal

Ngjyra: E zezë

Gjatesia e kabllit: 0,6 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 21,2 × 24 × 15 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 21,8 × 23,8 × 18,4 cm

Pesha neto: 0,9 kg

Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg

Fuqia e instaluar: 2.200 w

Kodi i artikullit: 498312

Kodi EAN: 3838942048814

Shtesë

Produktet e ngjashme