HBX804VS

HBX804VS

shtyp
shtyp
ndaj me
Facebook
Twitter
shkarko
shkarko

Tips & tricks

Karakteristika

_products/features/icon - Vario Control

Vario Control

Shpejtësi e saktë e rregullueshme
Fillimi i ngadalshëm i motorrit dhe sistemi i Vario Speed për përshtatje të saktë të shpejtësisë do të lejojë përzierjen e ushqimit tuaj me konsistencën e saktë që keni imagjinuar. Shpejtësia e rrotullimit të blades kontrollohet me një çelës të vetëm: sa më thellë ta shtypni atë, aq më shpejt do të rrotullohen briskat.
më shumë info
më pak info

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Çelik inox

Ngjyra: E bardhe

Gjatesia e kabllit: 1,1 m

Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 6 × 43 × 8 cm

Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 32,5 × 28,2 × 23,5 cm

Pesha neto: 2,1 kg

Pesha bruto e pajisjes: 2,9 kg

Fuqia e instaluar: 800 w

Kodi i artikullit: 663608

Kodi EAN: 3838782058783

Shtesë

Produktet e ngjashme