Afër
...

Shitje

Siguria Siguria Te dhenat personale te regjistruara nga ana juaj do te ruhen ne databazat dhe do te jene konfidenciale.Keshtu qe ju si bleres jeni pergjegjes per llogarine tuaj te hapur tek gorenje webshop dhe te gjitha informatat e regjistruara.
Afatet e dergeses Afatet e dergeses Gorenje webshop kryen dergesat ne tere teritorin e Kosoves gratis( vlen per blerjet mbi 20 euro) .Para nisjes do te kontaktoheni per caktimin e kohes me te pershtatshme per dergese.
Garancionin Garancionin Te gjitha artikujt e gorenjes kan garancion 1, 3 dhe 6 vite, per te gjith artikujt e gorenjes ofrojme pjese rezerve origjinale. Per informata te metejshme rreth garancionit ju lutem thirrni ne shitjen me pakice ne nr. tel: 049 77 77 21.

Më shumë info

klikoni për të
zgjeruar

Përmes internetit, ju mund të bleni produktet e mëposhtme: